Google+ Kuidas puhastada poeõunu ? [VIDEO] - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Tuesday, April 12, 2016

Kuidas puhastada poeõunu ? [VIDEO]

Laiatarbekaubana on õunad aastaringselt kasvõi kohalikust keldripoest kergesti kättesaadavad, aga enamik poes müüdavatest õuntest peidavad endas ohtu, millest sa ei pruugi teada.
Poeõunad on kaetud vahaga, mida kasutatakse õunte säilitamisel, et anda neile kuni 50% pikem säilitusaeg, kuid lisatud ained võivad põhjustada vähki ja teisi terviseprobleeme.
Vaha on palja silmaga raske märgata ning see paistab paremini välja kui kallata õunale keevat vett.
õunad 3
Koos vahatamisega kinnituvad õuna välispinnale ka kahjulikud mürgid ja pestitsiidid. 98 protsentitestitud õuntest sisaldasid kuni 48 eri liiki pestitsiidi, mis on neurotoksilised ja eriti ohtlikud arenevale organismile, põhjustades aktiivsus- ja tähelepanuhäireid ning isegi madalamat IQ-d.
õunad 4Vaata videot:
Kuidas õunu pesta?
Õnneks on olemas võimalus enne õunte söömist vaha eemaldada. Selleks on sul vaja söögisoodat, sidrunimahla ja leiget vett.
Alustuseks pane õunad kaussi, lisa sinna üks supilusikatäis söögisoodat ja siis supilusikatäis sidrunimahla. Seejärel lase kaussi kraanist leiget vett, sega natukene ja leota õunu mõnda aega. Lõpetuseks harja vaha hambaharjaga kõigilt õuntelt maha ja loputa korralikult.
See võib tunduda tüütuna, aga kui see puudutab sinu tervist, siis see on seda väärt! Ettevaatusabinõusid kasutades võid õunu rahumeeli edasi süüa.
Hoolitse oma tervise eest ning jaga seda hoiatust ka oma sõprade ja perega.
Allikas :Omg
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Kuidas puhastada poeõunu ? [VIDEO] Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top