Google+ 2015 POMMUUDIS FACEBOOKILT - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Monday, December 8, 2014

2015 POMMUUDIS FACEBOOKILT

Suur uudis on tulemas kurikuulsa privaatsust varastava firma poolt nimega Facebook. Kõikidel kasutajatel palutakse umbes 1. jaanuar 2015 ajal, aktsepteerida uued tingimused. Aga mis on need salapärased "uued tingimused" millega plaanib Facebook välja tulla? Nimelt nad tahavad anda kolmandatele isikutele nagu CIA, FBI, NSA jne ligipääsu meie teavele , infole ja mitte üksnes sinu Facebooki lehelt, kuid arvutist, telefonist ja muudest seadmetest millega sisenete Facebooki. Joe Biggs Info Sõja reporter toob meile uusimad uudised VIDEO ALLPOOL: 


VIDEO TÕLKEGA : 




Kui sa praeguseks ikka veel ei ole aru saanud, et Facebook on valitsusega seotud , siis ma tunnen sulle kaasa kuid neile, kes on teadlikud neis asjus on suurepärane võimalus üle minna sotsiaal saidile Seen.is , mis on väga sarnane Facebookile ilma suure tsensuuri jamata! Siin on mõned erinevused rohkem infot Seen.is :

Facebook Kasutab Messengeri, et saada kontroll sinu mobiili üle just praegu VIDEO TÕLKEGA -


 




TEE KONTO SEEN.IS VAJUTA SIIA
Hetkel ei ole veel eesti keeles !


http://seen.is/


JÄLGI MEID, ET NÄHA ROHKEM MEIE POSTITUSI JA VIDEOSID :
Facebook http:/bit.ly/AnonEstFacebook



SEEN.IS : 

Ei tsenseerimisele! Pea meeles, meil ei ole Teenuste Tingimusi, mis järgnevad  pornograafiale, autoriõiguste rikkumise ja laimule. Kui saame kaebuse, uurime. Kui oled harjunud kerimis stiilile siis me arvame, et teile meeldib Seen.is

NO ID required. Facebook is now asking certain people for their ID’s. That’s beyond the pale. You can use whatever name you’d like at Seen and no ID required.


IDd pole vaja. Facebook on küsimas teatud inimestelt oma IDsid. See on lihtsalt uskumatu. Te võite kasutada ükskõik millist nime Seenis ja ei vaja ID d.

No search crawlers. We’re blocking those critters because once they crawl a page, whatever you posted is theirs forever. We think you should be able to delete things if you make a mistake. We know this will hurt the traffic, but we think you’ll appreciate this.


No otsivaid roomajaid. Me blokeerime neid koletisi, sest kui nad roomavad lehel, mida iganes sa postitasid on nende päralt igavesti. Me arvame, et sul peaks olema võimalik kustutada asju, kui sa teed vea. Me teame, et see ei ole hea vaatajate sisse toomisel , kuid me arvame, et hindate seda.

We don’t sell your data, in fact we don’t even collect it (other than your email so you can receive notifications). It’s hosted in Iceland and selling data isn’t allowed there. A very good reason to go visit Iceland. A lot of very friendly people there, too.

Me ei müü oma andmeid, tegelikult me ​​isegi ei kogu neid (va. e-posti, nii et saaksite teateid). Selle lehe serverid asuvad Islandil ja andmete müük ei ole 
seal lubatud. Väga hea põhjus miks minna ja külastada Islandit. Seal on ka palju sõbralike inimesi.

No limit to your account’s friends. If you’re popular enough to get over 5,000 friends, we think that’s great! More power to you!

Ei ole ühtegi piirmäära su konto sõprade arvule. Kui oled piisavalt p
opulaarne, et saada üle 5000 sõbrad, me arvame, et on see on hea! Jõudu sulle!

Private and secure chat rooms are coming soon! It looks like we might be able to get private chat rooms on Seen in a couple of weeks, too. These are strongly encrypted and there’s no snooping.



Era- ja turva jututoad tulevad varsti! Tundub, et võiksime saada privaatsõnum jututoad lähima paari nädala jooksul. Need on tugevalt krüpteeritud ja sinna ei saa piiluda. 


The way Facebook is headed in the New Year it’s not going to be a place you want to stay. Sign up and create an account at Seen.is today and get away from this invasive censorship!


Kuidas Facebook on liikumas uue aasta suunas siis see ei ole koht , kuhu tahaks jääda. Registreeru ja loo konto Seen.is täna ja mine eemale sellest invasiivsest tsensuurist!

EI FACEBOOKILE !

TEE KONTO SEEN.IS VAJUTA SIIA

 JAGA SÕPRADELE !! ( Vasakul on jagamisriba)

 JÄLGI MEID

Facebook  http:/bit.ly/AnonEstFacebook

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: 2015 POMMUUDIS FACEBOOKILT Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top