Google+ 38 Kõige Kummitavamat Mahajäetud Kohta Maa Peal. Mingil põhjusel ei saa neist lihtsalt mööda vaadata ... - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Saturday, December 28, 2013

38 Kõige Kummitavamat Mahajäetud Kohta Maa Peal. Mingil põhjusel ei saa neist lihtsalt mööda vaadata ...


Pripyat, Ukraina


3. Allikas: boredpanda.com
Pripyat linn, kus elas ligi 50000 elaniku, oli täiesti mahajäetud pärast Tšernobõli tuumakatastroofi 1986 a. Kiirguse tõttu, see on jäetud puutumatuna ajast mil seal see juhtum juhtus ja on ka sedasi vist palju tuhandeid aastaid veel edasigi. Loodus nüüd valitseb siin linnas.

Allikas: wikipedia.org

2. Mirnõi Deemandi kaevandus - Ida-Siberi, Venemaa6. 

Maailma suuruselt teine ​​inimtegevusest põhjustatud auk. Mirnõi ehitati Stalini poolt, et rahuldada Nõukogude Liidu nõudlust tööstusliku teemandi järgi. Edasised kaevamise jõupingutustest lõpuks loobuti, kuna auku oli liiga raske edasi kaevata, sest see on suur auk.

Allikas: atlasobscura.com

4. Ryugyong Hotel - Pyongyang, Põhja-KoreaMINOLTA DIGITAL CAMERA


Ryugyong Hotel on tõeline näide Põhja-Korea hullumeelsusest. See 105 korrusega hotelli lugu algas vaid paar aastat enne suurt näljahäda , mis vaevas riiki. Hüljatud oli see 16 aastat , kui tööd jälle algasid 2008 aastal, mil ta kaeti 150000000 $ väärt klaasist. Väliskülalised on teatanud, et kuigi struktuur nüüd tundub täielik väljastpoolt siis ikkagi palju sellest interjöörist on veel mahajäetud ja puudulik.


Allikas: dailymail.co.uk
i-gc9TGKr-m Allikas: adwheelerphotography.com
Willard Asylum ehitati 1869 krooniliselt haigete inimeste jaoks ja suleti aastal 1995, elamispinda oli 4000 patsiendile haripunktis. Rohkem kui pooled 50000 patsienti, kes kutsuti Willard Asylumi oma kodust, surid nende samade seinte vahel. Tehes oma surnukuuri (pildil) üheks hirmuäratavamaks kohaks, mida ette kujutada. Oma sulgemis ajal, enamik patsiente lihtsalt lõpuks pandi tagasi ühiskonda, kuid algusaegadel "inimesed ei lahkunud enne, kui olid karbis."
Allikas: usatoday.com

6. Sanzhi UFO Majad - Sanzhi, Taiwan

1. Allikas: picc.it
Need kodud olid mõeldud müügiks USA sõjaväelastele .Ehitus algas 1978. Aastal 1980, töö peatati kuna kaotati investeeringud..
Allikas: wikipedia.org












6flags_parks Allikas: mnn.com

Tugevasti kahjustatud orkaan Katrina tõttu, Six Flags Jazzlandist loobuti. Mitmed atraktsioonid ikka seisavad tunnistuseks vastupanuvõimele New Orleansis. Mitmetel ettevõttetel on plaanis arendada seda parki, kuid seni see jääb nagu ideaalseks õudusfilmile.

Allikas: mnn.com

8. Gulliveri reiside Park - Kawaguchi, Jaapan

8. Allikas: imgur.com

Ehitatud  Mt Fuji varjus, see lõbustuspark avati 1997. Vaatamata rahalisele abile Jaapani valitsuselt, see kestis vaid 10 aastat, kuni sellest loobuti.

Allikas: weburbanist.com

9. Bannerman Castle - Pollepel Island, New York

11. Allikas: snackish.com
Bannerman Lossi omanik, Francis Bannerman VI ehitas selle  hoiukohaks ülejäägile, mis jäi pärast Ameerika sõjast Hispaaniaga. Pärast seda kui 90 kg laskemoona plahvatas 1920 a. hävines lossis päris palju. See mis järgi on jäänud on enamasti turistidele vaatamisväärsuseks.

Allikas: artificialowl.net

10. Disney Avasuste Saar - Buena Vista järv, Florida

9. Allikas: flickr.com

Endine eluslooduse atraktsioon  Disney Maailma südames, see on kuulujutuga, et saar jäeti metsiku looduse kätte, pärast seda kui ümbritsevast veest leiti bakterid mis olid suutelised tapma inimesi.

11. Anivia Rock Majakas - Sahhalini oblastis, Venemaa

SAMSUNG DIGITAL CAMERA Allikas: michaeljohngrist.com/


Formaalsel saarel, mida venelased kasutasid, Aniva oli kord ihaldatud nii Venemaa kui Jaapani poolt. See on nüüd Venemaa kontrollitud territoorium , mis istub asustamatuna meres Jaapani ja Venemaa idakaldal.
Allikas: wikipedia.org

12. Canfranc raudteejaam, Hispaania

12. Allikas: blogspot.com
Canfranc Rongijaam oli osa rahvusvahelisest raudtee marsruudist läbi Hispaania ja Prantsusmaa. 1970 aastal juhtus õnnetus, mis hävitas lähedal olnud silla ja see lõppetas rahvusvahelise raudteeühenduse kahe riigi vahel, jättes Canfrancini inimtühjana.

13. Chateau Miranda - Celles , Belgia

miranda Allikas: imgur.com

 Linnus oli algselt ehitatud prantsuse aristokraatidele, kes  põgenesid revolutsiooni eest . Ajal ja pärast II maailmasõda , Miranda Castle kasutati lastekoduna . See jäeti maha 1980 , kuna pere ei lubanud võimaldada ametiasutustel hoolitseda struktuuri eest . Tänu oma minevikkule, see kummitus loss on lemmik  kummituse otsijate seas.
Allikas: wikipedia.org

14. Hüljatud kivisüsi tehas - Prantsusmaal

fakfafas  Allikas: Martin Vaissie

15. Eilean Donan - Loch Duich , Sotimaa

eilean_donan_castle_by_drronson-d4xi8fl Allikas: drronson .Asub Sotimaa kõrgendikul ,Eilean Donan saar Laup loobuda kuni 1911 , kui ta oli taastatud silmapaistva sõjaväelase poolt, kes oli pensionil.

 
Allikas: wikipedia.org

Varem Hashima saar oli rikas kivisüsilt , üle 5000 kaevuri elas kunagi seal saarel . Kui bensiini asendati söega Jaapani peamine kütuseasulast loobuti. Nüüd , kunagine edukas linn on tontlikult mahajäetud , ainult varjud on jäänud .

Allikas: wikipedia.org

17.. Mahajäetud Veski - Lääne- Quebec, Kanada

millpark Allikas: imgur.comSee veski oli algselt ehitatud prantsuse asunike poolt.
See Auditorium avati samal päeval , mil Titanic uppus , 15. aprill 1912 . Üks supermarket nüüd kasutab osa sellest hoone , kuid ülejäänud on jäänud ilusti inimtühjana
April 15th 1912
April 15th 1912

Allikas: urbanghostsmedia.com

22. LaevaVrakk SS Ameerika - Fuerteventura , Kanaari saared

shipwreck Allikas: reddit.com See endine USA liinilaev oli avariiline 1994 pärast 54 aastat.



Algselt ehitati Teise maailmasõja ajal et kaitsta Jõge , need linnused on nüüd elutud . Välja arvatud need, mis on välja nõudndud Sealand ,väike rahvus natuke Inglismaalt väljas. .

26.  Ülekasvanud osa Suurest Müürist- Hiina

chinawall Allikas: reddit.comSuur Hiina Müür on 13170 miili pikk ja laiad lõigud saavad vähe hooldust , kuna sellise tohutu struktuuri hooldus maksab nii paljuAllikas: dailymail.co.uk

Ehitatud läbi 1912 ja 1913 , Keskjaam ,mis on teeninud reisijaid. Raudteejaam Detroidis on üks kõige kõrgeim rongijaam maailmas. Sulgemisaeg oli 1988, Keskjaam kadus käibelt ja kõik taastamis plaanid on ebaõnnestunud.

Allikas: wikipedia.org

See kirik oli jäetud lagunema tooli veel püsti ja beebi kirst on veel nähtav .
Eesmärk on olla suurim lõbustuspark Aasias.  See jäi lõpetamata pärast tekkinud finantsprobleeme. Maad on alates sellest ajast harinud kohalikud talunikud .

Allikas: wikipedia.org

35. El Hotel del Salto - Colombia

37. Allikas: today.it

Hotel ehitati 1928 jõukatele külastavate turistide jaoks, kes külastasid lähedal olevat Tequendama Juga. Lõpuks juga oli saastatud ja külastajatel kadus huvi , mis viis hotelli hülgamiseni . 

Allikas: desertedplaces.blogspot.com

Tegutses alates 1829 kuni 1971 , Ida riik oli üks esimesi tänapäeva kinnipidamisasutustest . Nüüd riiklik vaatamisväärsus,vangla oli tehtud revolutsiooniline vaguni ratta kujuna, mis sai ülemaailmselt vastu võetud stiiliks.See koht hoidis inimesi naguWillie Sutton ja Al Capone . Kui ainult seinad võiksid rääkida ...Allikas: wikipedia.org
 Ma võin ainult ette kujutada, saladusi , mis asuvad pinna lähedal .

Toimetas : Estonian Anonymous
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 comments:

  1. Väga tore artikkel, ainult liiga palju kirjavigu ja lauseehitus on kehv. Enne kui midagi avaldate, soovitan, et keegi eesti keelega tegelev inimene teie artikli üle vaataks.

    Merilyn

    ReplyDelete

Item Reviewed: 38 Kõige Kummitavamat Mahajäetud Kohta Maa Peal. Mingil põhjusel ei saa neist lihtsalt mööda vaadata ... Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top