Google+ Ingver Hävitab Vähki tõhusamalt kui paljud vähiravimid ? - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Sunday, August 4, 2013

Ingver Hävitab Vähki tõhusamalt kui paljud vähiravimid ?

Ingver on nõbu vürtsile kurkum, mis on super vähivastase toimega , on tuntud oma võime poolest kahandada kasvajaid. Hämmastavalt, on isegi tõhusam kui paljud vähiravimid, mis on osutunud täiesti kasutuks ja tegelikult kiirendavad surma saabumist vähihaigetel. Tavaliselt tarbitakse üle maailma väikestes annustes toidu ja joogi hulgas, raviomadusi ingver ületab kaugelt isegi arenenud farmaatsiatööstuse leiutisi

 Ginger Destroys Cancer More Effectively than Death-Linked Cancer Drugs
Kehtib üks uuring, mis põhineb Georgia Osariigi Ülikoolilt, ingveri ekstrakt kohts.  Selgus, et ta kahandab eesnäärme kasvaja suurust ilmatult suurelt 56% hiirtel.
Vähivastased omadustele lisaks täheldati ingver rolli vähendada ka põletikku, samuti on ta rikkalikult elurikastavaid antioksüdante täis.

Kuid vähiravimid? Kas see lihtne vürts tõesti kukutaks arenenud ravimid, mis on sageli öeldud arstide poolt kui olevat "ainus võimalus" vähipatsientidele ?

Selgub, et vähiravimid ei ole ainult suuresti ebatõhusad, püsivalt kahandamaks kasvajaid, kuid nad tegelikult suurendavad kasvaja suurust ja tapavad patsiendi kiiremini.

Täpsemalt kasvajad on leitud olevat "metasolekus", mis tähendab, nad tulevad tagasi suurema ja tugevamana kui nende originaalsuurus. Veelgi enam, "metasuurenemine" osutus olevat väga agressiivseks.  Beth Israel Deaconess Arsti Keskuse, Bostoni Teadlaste sõnul, olid need ravimid  natuke rohkem kui surmaotsus paljudele patsientidele.

"Ükskõik  milliseid manipulatsioone me teeme, et võivad kasvajad kogemata teha midagi , mis suurendab kasvaja suurust, võib  muuta metastaseerunuks, mis tähendab seda,  et see tapab patsiendi päeva lõpuks," ütles uuringu autor Doktor Raghu Kalluri.

Need on narkootikumid peetakse teaduslikult tõestatud lahenduseks, mida peavoolu tervishoiu ametnikud kinnitavad.

Ingversist ei tule mingeid kõrvaltoimeid ja on kasutatud toiduainena paljudes kultuurides lugematu sajandite vältel. Selle asemel, et luua super kasvajaid,  ingveri ekstrakt näitas avaldavat olulist kasvu pärssivaid ja surma-eemaldavat toimet eesnäärmevähi rakkude spektrites.

Üle 17 muu uuringu on jõudnud ka sarnastele järeldustele ingveril vähivastastest omadustest,  vürts on näidanud eelretsenseeritud teadustööde positiivset mõju , mis ulatub peaaegu 101 haiguseni
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Ingver Hävitab Vähki tõhusamalt kui paljud vähiravimid ? Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top