Google+ David Icke - Tõde Koroonaviiruse Pandeemia Taga - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Sunday, April 5, 2020

David Icke - Tõde Koroonaviiruse Pandeemia Taga



“Peamine faktor, mis lõhub immuunsust on hirm. Hirm blokeerib immuunsuse täielikult. Sel momendil, kui inimeses tekkis hirm, lõpetab organism kõige muuga tegelemise. Immuunsüsteem kasutab 20% teie energiast. Seepärast nii hirmu kui stressi korral toimub täielik immuunsue seiskamine, sest keha mis valmistub ellujäämise nimel maksimumi välja panema, ei saa raisata energiat immuunsusele.” - dr. Olga Butakova
Selleks, et saaks pildi kokku panna, ma jagan oma vaatevinklit ja ei pretendeeri tõele. Iga inimene teeb oma järeldused ise.
Meid on meelega aetud sinna maani, et inimesed oleksid paanikas ja hirmus. See on väga kavalalt välja mängitud stsenaarium. Selgitan lähemalt.
Olgu öeldud veel uuesti, et see pole enam saladus, et koroonaviirus on inimtekkeline. Ühelegi asjale ei saa olla patenti, mis on looduslik. Koroonaviiruse patent kinnitati aastal 2018. Koroonaviiruse puhangut mängiti läbi 6 nädalat ennem reaalset puhangut üritusel nimega Event 201. Suurest viiruse puhangust räägiti juba 5 aastat tagasi TedX loengus. Kogu selle asja taga on nähtavalt ja faktidel põhinevalt üks mees: Bill Gates. Ta rahastab gruppi, kellele kuulub koroonaviiruse patent. Tema sihtasutus osales üritusel Event 201, kus mängiti läbi olukorrad, kuidas edastada uudiseid, kuidas inimesi viia sundvaktsineerimiseni jne jne. Kõik videod selle ürituse kohta on Youtube kanalil centerforhealthsecurity. Ta on väga paljudes intervjuudes rääkinud aastaid tagasi, kuidas uus pandeemia on tulekul ja see, et Ebola laialt levima ei hakanud, on suur ime.
Nüüd. Bill Gates on ka mees, kes rahastab vaktsiinide väljatöötamist. Ta andis mõned päevad tagasi teada, et viirusega võitlemiseks saavad inimesed endale “digitaalse sertifikaadi”. See on mikrokiip, mis kogub infot ja annab ülevaate inimestest, kes on testitud ja kes on vaktsineeritud. Eelmise aasta detsembris avaldasid teadlased kahest ülikoolist, et nad töötavad nende kiipide kallal, peale seda, kui Bill Gates nendelt seda palus. Miks on oluline praegu hirmu ja paanikat külvata? Kuna niisama inimesed ei oleks nõus endale laskma seda teha, kuid nüüd saab selle põhjal infot, kes on su vanaemale ohtlik ja kes mitte. Osad inimesed lausa nõuavad seda.
Hiinas, Singapuris ja Lõuna-Koreas juba kasutatakse meetodit, kus igat inimest jälgitakse telefoni abil, et kus nad käivad ja kellega nad kohtuvad. Kui inimesel on koroona kahtlus, siis ta võetakse rajalt maha ja pannakse karantiini. Sellised meetmed on toonud edu. Hiinas, kust viirus puhangu sai, ei tekigi enam absoluutselt uusi juhtumeid. Hiinas on miljoneid näotuvastus kaameraid. Kui inimene kõnnib tänaval, on teda võimalik leida minutitega. Inimesed on nii jälgitavad, et teatakse iga kell, mida keegi teeb. Robotid kirjutavad iga inimese kohta pidevalt tema tegemisi üles, iga inimese kohta on andmebaas. Neil on sotsiaalne punktisüsteem. Kui inimene käitub hästi, saab ta sotsiaalseid punkte. Kui käitub sotsiaalselt lubamatult (näiteks ei vaktsineeri ennast), võetakse inimeselt punkte maha. Kui inimesel langeb punktide arv alla teatud määra, ei tohi ta sõita rongide, bussidega ega lennukitega. Selles seisus on hetkel miljonid hiinlased, kus nad ei saa teha tavalisi asju, sest nad pole käitunud nii, nagu ette on nähtud. Kuna Hiinas, Singapuris ja Koreas toimivad meetmed, kus inimesi jälgides haigestunute hulk väheneb, on väga reaalne, et lääne ühiskonnas võetakse vastu otsus, et inimesi võib legaalselt jälgida. Esimene riik, kes selle juba vastu võttis on Iisrael ja riike, kes seda plaanivad on veel mitmeid. Inimestel puudub privaatsus, neid võidakse iga kell ja igas kohas trackida selleks, et nad ei ohustaks vanureid. Miks on vajalik inimesi hoida paanikas ja hirmus? Selleks, et inimesed lubaksid sellel asjal läbi minna. Selleks, et inimesed annaksid vabatahtlikult loa ennast jälgida, et jumala eest koroona kahtlusega või vaktsineerimata Mart ohtlik ei oleks.
Lihtsalt wow. Kui võiks arvata, et peavoolu poliitikud kogu sellel jälgimise teemal vaikivad, siis Indrek Tarand. Mees, kes sai 2009 aastal üksikkandidaadina Europarlamendi valimistel 102 509 häält (!!!) võtab sellel teemal sõna.
“Võitluses koroonaviiruse epideemiaga on mitmed valitsused juba võtnud tarvitusele uusi jälgimismeetodeid. Kõige märgatavamalt muidugi Hiina. Tähelepanelik inimeste nutitelefonide jälgimine, sadade miljonite näotuvastuskaamerate kasutamine, inimeste kohustus mõõta oma terviseseisundit ja kehatemperatuuri ja neid andmeid edastada – need meetmed ei võimalda Hiina võimudel mitte ainult koroonaviiruse kandjate kiiret identifitseerimist, vaid ka jälitada inimeste liikumist ja tuvastada kõiki inimkontakte.
Sellise tehnoloogia kasutamine ei piirdu vaid Ida-Aasiaga. Peaminister Netanyahu käskis Iisraeli julgeolekuteenistusel koroonoviiruse ajal kasutada tehnoloogiat, mis tavaoludes on lubatud vaid terroristide jälitamiseks. Kui vastav parlamendikomisjon keeldus sellist meedet heaks kiitmast, rammis Netanyahu otsuse läbi viidates „eriolukorra seadusele”.”
Link Tarandi postitusest. Väga positiivne!
https://www.tarand.ee/…/yuval-noah-harari-maailm-parast-ko…/
Vaikselt võtab sõna sellel teemal ka massimeedia:
https://leht.postimees.ee/…/hiina-kasutab-viirust-ara-inime…
Hiina jälgimissüsteem on jõhker, pikemalt sellest siin:
https://www.sirp.ee/…/inimeste-profileerimise-uus-tase-ule…/
Ja nagu David Icke on aastakümneid öelnud, et kui sa tahad näha milline tulevik on läänes, siis vaata kuidas käitub Hiina täna.
Vaktsiinide koha peale ei hakka pikalt rääkima. Panen siia alla video, mille on tõlkinud Eesti Vaktsiinikahjustusega Laste Vanemate Ühing. Lihtne küsimus. Miks on maksnud Rahvusvaheline Vaktsiinikahjustuse Kompensatsiooni Programm inimestele kokku 4200000000 dollarit, kui vaktsiinid kahjutud on? Miks on vaja praegu hirmu ja paanikat? Selleks, et inimesed oleksid nõus ennast vabatahtlikult vaktsineerima ja nõuaksid ka teiste vaktsineerimist, et nad poleksid ohtlikud teistele inimestele.
Nüüd, kui inimesed on kodudes, paigaldatakse üle maailma 5G maste. See on siililegi selge, et see on inimestele kahjulik. Täna teatas Tele2 suure uhkusega, et nemad juba paigaldavad uusi maste ja valmistuvad 5G tulekuks. Seda, et 5G on kahjulik, teab iga inimene ma loodan. Aga kas teadsite, et Wuhani paigaldati vahetult ennem koroonaviirust 10 tuhat 5G antenni. Panen alla lingi ka Itaalia 5G mastidest. Eestisse paigaldatakse tugevalt neid, inimesed saadavad pilte, kuidas igale poole üle Eesti neid paigaldatakse. Pidevalt kuuldakse Eestis mingit pininat ja inimestel pead valutavad. See toimub üle maailma. 5G maste paigaldatakse koolidesse jne. See on jõhker, mida võimaldab 5G, panen videolingi alla, mis lähemalt seda kirjeldab. Mina ei ütle, et koroonaviirus ja 5G on seotud, aga fakt on see, et esimene linn maailmas, kuhu paigaldati 10 tuhat 5G masti, on ka linn, kust sai koroona alguse. 5G kõrvalmõjude sümptomid on täpselt samad, nagu koroonaviiruse sümptomid. Miks paigaldatakse neid maste nüüd, kui inimesed kodudes on? Liiga palju vastuseta küsimusi. Iga inimene saab lisaks uurida 5G kohta, kuna seda infot on lihtsalt massiliselt, kuidas 5G katsetuse ajal kukuvad linnud taevast alla jne.
Koroonaviiruse ja 5G seotusest räägib pikalt uurija Paul Doyon.
https://www.electricsense.com/5g-coronavirus/
Pikem dokumentaal faktidega 5G kohta:
https://www.youtube.com/watch?v=ol3tAxnNccY&t=251s
Microsoft Canada endine president: 5G ei ole ohutu!
https://www.youtube.com/watch…
Siin on nimekiri riikidest, kes on keelustanud 5G:
https://ehtrust.org/international-actions-to-halt-and-dela…/
Eesti keelne artikkel mesilastest:
https://tarmo.koppel.ee/?p=1005
Juhtumid peale 5G mastide paigaldamist Eestis:
https://sakala.postimees.ee/…/terviseametnikud-kutsusid-lin…
Panen siia veelkord video kiirgusest, mida eelmises postituses jagasin.
https://www.youtube.com/watch?v=kU_cEnSPqJA&t=912s
Link 5g Ohtlikusest 
Tsiteeriksin siinkohal Janek Hiieku postitusest paar lõiku:
“Katsun tuua välja siinkohal mõned näited selle geniaalse paanikaga seoses nagu koroonaviirus tegelikkuses oma olemuselt ainult ongi.
Ja nendeks on:
Plaanipärane sundvaktsineerimine.
Jah, sellest ollakse palju räägitud aga süsteem on palju geniaalsem kui see ainult, et võtame kätte ja lihtlabaselt hakkame inimesi sundvaktsineerima.
Geniaalsus seisneb selles siis, et inimesed hakkavad laialdaselt nõudma nii iseenda kui ka teiste inimeste süsteemi poolseid vaktsineerimisi ja seda kõike ainult tühipalja koroona pandeemia ja surmahirmus.
Sularahavaba ühiskond.
Jah, ka sellest ollakse palju räägitud aga siingi korral on süsteem sellegagi seoses palju kordi geniaalsem, kui seda arvatagi osatakse.
Geniaalsus seisneb siis selles, et inimesed ise hakkavad laialdaselt sularaha kasutamisest nakatumishirmus loobuma ja lausa nõudma seda, et nakatumisohtlik vahend nagu seda laialdaselt sularaha on, lihtsalt käibelt eemaldatakse.
Laialdane tehnoloogia levik ja 5G kasutusele võtmine.
Jah, ka sellest ollakse palju räägitud aga süsteem on palju geniaalsem ka sellest tegelikkuses.
Geniaalsus seisneb siis selles, et inimesed ise hakkavad laialdaselt seda 5G tehnoloogiat lausa nõudma pärast seda, kui totaalne majanduskriisist väljumine ainult selle taga seisabki, kus ainult tänu 5G võrgule saame inimkonnana jälle normaalselt majandusega tegelema hakata, kuna sularahavaba ühiskond seda ainult vajabki.
Sotsiaalne krediidisüsteem.
Jah, ka sellest ollakse palju räägitud aga süsteem on siingi korral palju geniaalsem kui arvata suudetakse.
Geniaalsus seisneb siis sellega seoses selles, et inimesed ise hakkavad sedagi kontrollmehhanismi ise endale nõudma, et olla lihtsalt kindlad selles, kas keegi on äkki jätnud ennast meelega vaktsineerimata ja on seeläbi karja jaoks surmavalt ohtlikud.”
Infot läheb paljuks juba. Üli suur rõõm on selle üle, et aina rohkem inimesi on kogu selle suure puzzle kokku pannud ja saavad aru, mis toimub. Tänu sotsiaalmeediale on infot meeletult.
Kui inimesed küsivad, et kaua see tsirkus jätkub, siis täpselt nii kaua, kuni on saavutatud need asjad, mida saavutada sooviti.

Jäägem rahulikuks ja ärme mõtle üle. Tore on teada seda, et kuidas ja miks see viirus tekitati, aga see ei ole põhi asi millele mõelda. Kui pilt on koos, siis jääb üle ainult seda mängu pealt vaadata. Number 1 prioriteet on ikkagi rahu ning usaldus enda sees, et kõik saab korda.
Teksti autor - Juhan Noode

Vanglaplaneedi eestikeelne analüüsvideo:


Intervjuu David Ickega - London Real

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 comments:

  1. aitame levitada sõnumit meetodist, mis aitab viiruse testiks, ennetamiseks, raviks https://en.kfwiki.org/wiki/One_Cup_One_Life_-_Production_and_Application_-_Prevention_and_Reversal_of_the_Corona_Virus

    ReplyDelete

Item Reviewed: David Icke - Tõde Koroonaviiruse Pandeemia Taga Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top