Google+ ÜLESKUTSE EUROOPA PARLAMENDI LIIKMELT 2018 - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Monday, December 3, 2018

ÜLESKUTSE EUROOPA PARLAMENDI LIIKMELT 2018





Transkript

Kuulake nüüd UK ja Euroopa liidu hääletajad ja igalpool mujal maailmas. See on üleskutse teile kõigile!

Meil on vaja teid, et te võtaks ühendust oma riigijuhtidega,et nad ei allkirjastaks ÜRO Globaalset kokkulepet Migratsioonile. UK tulge oma mõtetega korraks eemale Brexitist ja kuulake hetke. 10. ja 11. detsembril riigipead allkirjastavad tugevalt kahjustava dokumendi, mis on loodud nende kõrgelt haritud ja palgatud valimata inimeste poolt Ühendatud Rahvaste Organisatsioonis ( ÜROs ).

Nad on loonud leppe mis vaigistab sõna ja meedia vabaduse ja kui sa arvad, et sa kontrollid oma piire, siis mõtle uuesti. See leppe toetab euroopa liidu ja ÜRO eesmärki üleujutada meie rahvaid 59 miljoni migrandiga 2025 aastaks. Jah te kuulsite õigesti 59 miljoni migrandiga 2025. aastaks.

 Kell on juba tiksumas ja on peaagi juba 2019. 6 aastat veel minna, kuid miks nad seda teevad? Ilmselt te mõtlete, et aastal 2000 tulid välja need numbrid mis näitasid, et meie populatsioon on vähenemas ja seetõttu vajab väljavahetamist. Kuid kuidas on need asjad muutnud? Euroopa Liidu tööpuudus on rekordiliselt kõrge, mõnedes riikides on 50 % noortest töötud, mõnedel Kreeka aladel see on isegi üle 75 %. Enamus riike kes on võtnud migrante on leidnud , et nad on töökõlbmatud.

Keskmiselt migrantide keskmine tööhõive on 13%, seega nad on suureks koormaks asukoha riikidele. Isegi Merkeli migrantide eestkostja ütles, et 3/4 immigrantidest on isegi viie aasta pärast töötud ja paljude teiste jaoks vajame kuni 10 aastat. Taolist tumedat keelt kõnelevat statistikat leidub palju. Kõik valijad pange tähele!

 Riigipead kavatsevad allkirjastada selle kahtlase Marrakechi leppe. Täpselt nagu Gordon Brown ennem kui ta varjatult allkirjastas Lissaboni leppe. Ei mingi kena gruppi pilt, vaid allkiri mis toob alla kirjutanutele kontrollimatu immigratsiooni. Kas te arvate, et me võtame kontrolli tagasi meie piiride üle? lootuses, et Brexit lõpetab selle. Mõelge uuesti! ÜRO ja globalistid tahavad Euroopat üle ujutada 59 miljoni immigrandiga aastaks 2025.

Merkel ütles üsna kindlalt, et vabariikidel tuleks valmistuda oma suveräänsusest loobumiseks ja leppest keeldumine on natsionalistlik. Seega kallid UK kodanikud, kas arvate endiselt et Brexit annab meile meie vabaduse tagasi? Kindlasti mitte selle globalistliku paktiga! Nii nagu EU rändeleppes kirjutatakse: "Immigratsioon on vältimatu, ihaldatav ja vajalik!" Kõik see tuleb peale seda, kui me oleme miljardeid Aafrikasse panustanud.

Aafrika on maavarade poolest väga rikas! Me peaksime neid julgustama kodumaale jääma! Kas teadsite et aafrika populatsioon on 1.2 miljardit. Kogu Euroopa populatsioon aga 741 miljonit. Kas teadsite, et Suurbritannia, Euroopa, Hiina, India ja jaapani maa-alad kokku liites mahuksid endiselt Aafrika pinnale? Ja siis seal on lähis-ida immigratsioon.

Nende kahe kontinendi liikumised meie riikidesse on jätkusuutmatu. Kompaktis ei ole midagi kirjutatud sellest, kui palju rahvaste rändamine maksma võib minna, milline infrastruktuur vajalik, kuid ometigi nad taovad kliima soojenemise, jätkusuutlikuse ja ülerahvastatuse trummi nii kuis jaksavad.

Kogu selle rändeleppe juures on täielikult puudu demokraatlik otsustamise protsess. Mitte keegi ei küsinud valijatelt, kodanikelt kas me seda soovime! Mitte keegi ei küsinud, kas me tahame et meie identideedid ja kultuur mutta tallatakse!

Miks? Sest nad teavad, et valijad ei nõustuks sellega mitte ealeski! Lisaks väga oluline sõnavabaduse küsimus, kuidas käsitleda immigrantide, pagulaste ja varjupaiga taotlejate erinevusi? Nende silmis on nad täpselt samad! Lapsed toovad kaasa esivanemaid. Tundub mõistlik? Tegelikult mitte! Sest see julgustab vanemaid oma lapsi euroopasse inimsmuugeldama, et saada hiljem kasu perekonna taasühinemisest.

Meil keelatakse terminid nagu immigrandid või illegaalsed immigrandid, kuna neist kõikidest saavad tavapärased "rändajad". Meediale öeldakse ette millest kirjutada ja millised termineid kasutada. Sotsiaalmeediat hakatakse veelgi rohkem kontrollima, rohkem kui ta juba seda on. Nende poolt sobivaks kuulutatud terminite mitte kasutamine saab olema illegaalne. Selles kompaktis on väga palju punkte mis tuleb peatada!

Mida saate teie teha? Saatke kirju, mitte e-kirju oma valitud riigijuhtidele. Me ei ole üksi: Läti, USA Austraalia, Israel, Slovakkia, Austria, Bulgaaria, Poola, Ungari Tsehhi ei kirjuta sellele leppele alla. Iga päevaga liitub vastaseid veelgi! Kui me ei peata oma riigipäid, seda dokumenti allkirjastamast ja ei anna neile jõuliselt oma vastumeelsusest märku siis võime demokraatiale ja oma harjumuspärasele elule hüvasti öelda! Hakake tegutsema inimesed!

 Kirjutage, helistage oma riigi valitsejatele! Peatame selle globaalse pakti allkirjastamise!

Liitu Meeleavaldusega siin : http://bit.ly/migratsioonivastu


ÜRO nn Marrakechi migratsioonipakt võimaldab hakata survestama Eestit vastu võtma majandusimmigrante ning mis läheb seetõttu vastuollu Eesti põhiseadusega.

Ja sõnavabaduse eest -et meie riigis säiluks sõna ja arvamusvabadus, meie vabaduse eeldus -ilma milleta oleme okupeeritud riik.


ÜRO rändekompakti kohta on juba tuvastatud järgmised tõlkevead:

1. commitmetment ei ole mitte pühendumine nagu tõlgiti vaid kohustumine.
2. non-legally binding ei ole mitte juriidiliselt mittesiduv vaid mittejuriidiliselt siduv.
3. compakt ei ole mitte raamistik vaid "a formal agreement between two or more people, organizations, or countries", seega siis maakeeles kokkulepe või lausa leping.

Seega on meil mõjutu deklaratsiooni asemel tegemist vägagi suure mõjuga lepinguga.

Lepingu üle ei ole toimunud ühiskondlikku arutelu milles rahva tahe kodanikutasandil selles küsimuses arvesse läheks.

Eesti president, Kersti Kaljulaid oli valmis sõitma Marokosse lepet toetama, rahva tahet arvestamata. President aga peaks olema neutraalne isik mitte kaasama ennast poliitilistesse intriigidesse ja survestama kodanike enda maailmavaate järgi.

Marrakechi lepe defineerib kogu maailmas radikaalselt ümber immigratsiooni alustalad. Muu hulgas nõuab lepe, et

1. illegaalne immigratsioon muudetakse legaalseks ja migratsioon saab sisuliselt inimõiguseks;
2. immigrandid tuleb sulandada sihtriigi tööturu ja avalike teenuste süsteemi;
3. riigid peavad arstiabi, haridust ja juriidilist abi andma immigrandile arusaadavas keeles ja tasuta;
4. riigid muudaksid vihakõne keelustamise loosungi all karistatavaks immigratsiooni või immigrantide kritiseerimise;
5. valitsused asuksid ajakirjandust suunama immigrante heas valguses näitaval viisil ning kehtestaksid õppeprogrammid koolides, mis aitavad immigratsiooni populariseerida;
6. kõik valitsused peavad andma kodakondsuse kodakondsusetutele isikutele, aga ka seda, et pagulasstaatust omavad isikud saavad end võimalikult vähese vaevaga ümber vormistada alalisteks elanikeks või suisa kodanikeks.

Me peame arvestama et Marrakechi lepe pole lihtsalt sõnakõlks vaid inspireerib kümneid või isegi sadu miljoneid inimesi emigreeruma nende kodumaast paremal järjel olevatesse riikidesse.

Eesti valitsuspoliitikute sõnad, et tegemist ei ole õiguslikult siduva lepinguga. Rahvusvahelise õiguse seisukohast ei ole selliseid asju, nagu mittesiduvad kokkulepped, olemas. Kui riigid sõlmivad omavahel rahvusvahelise õiguse alusel kokkuleppe, mis kätkeb kohustusi, siis on need rahvusvahelise õiguse mõttes siduvad, sõltumata sellest, kas kokkulepet nimetetakse siduvaks, või sellest, kuidas kokkulepe pealkirjastatakse. Kokkulepe on kokkulepe ning kohustused on kohustused. Seega ei tohiks lasta end eksitada vastupidistest osutustest, nagu nt välisminister Mikseri selgitus, et tegu olevat pelgalt mittesiduva dokumendiga. Mis kõnealuse pakti sisusesse puutub, siis eriti kahtlased on tõepoolest kohustused, mis võetakse dokumendi 16. punkti all ning mis kohustavad muu seas riike võitlema nn vihakõne vastu ja seisma selle eest, et meedia lähtuks kõiges migratsiooni puudutavas nö õigetest hoiakutest.

Kui sina oled sõna ja arvamusvabaduse poolt ja Eesti suveräänsuse hävitamise vastu, siis tule meeleavaldusele ja näitame neile, kes selle asemel, et meid teenida, tahavad meile kahjulike otsuseid teha. Näitame et me oleme rahvana olemas ja meiega peab arvestama. Ja seda mitte ainult kord 4 aasta jooksul vaid kogu aeg.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: ÜLESKUTSE EUROOPA PARLAMENDI LIIKMELT 2018 Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top