Google+ 17693 inimest hääletas interneti petitsioonis rändeleppe vastu - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Monday, December 3, 2018

17693 inimest hääletas interneti petitsioonis rändeleppe vastu












Eile lõppes allkirjade andmine petitsioonile "Ei suveräänsust ohustavale Marrakechi migratsioonileppele!" ja kokku andis oma allkirja lausa 17 693 inimest! See on võimas rahvahulk, arvestades eriti veel seda, et allkirjade andmine toimus ainult veebikeskkonnas.
Me teame, et ei valitsus ega ka teised kartellierakonnad ei hooli ükskõik kui suurest rahvahulgast, kes on vastupidisel arvamusel nendega. Kuid antud petitsiooni eesmärk oli samuti näidata jõudu ja meelsust, mis valitseb ühiskonnas. Täpselt samamoodi, nagu oli meelsuse ja rahva jõu näitamine nädal tagasi toimunud meeleavaldus Toompeal.
Ühe väikese, kuid märgilise võidu me oleme juba saavutanud: vähemalt meie nii-nimetatud president ei sõida Marrakechi 10 päeva pärast. Eesti valitsus kavatseb saata kellegi Välisministeeriumist hoopis ÜRO peaassambleele, kus siis Eesti näitaks toetust migratsioonipaktile.
Teine oluline võit on olnud Eesti kajastamine rahvusvahelises meedias. Korduvalt on kajastatud, et Eesti ei toeta seda pakti. Ka mulle on mitmed sõbrad väliserakondadest kirjutan rõõmuga, et oh, Eesti ei liitugi! Kahjuks olen ma pidanud nentima, et selgrootud valitsuses ikkagi suruvad selle läbi ja nõndanimetatud "isamaalased" sitsivad rahulikult valitsuses edasi.
Mida ma palun kõigil teil teha, on rääkida oma sugulaste, töökaaslaste, naabrite ja muidu tuttavatega, et nad esiteks läheks kindlasti kolme kuu pärast valima, sest mitte minek on kõige halvem valik. Kui aga juba valima minnakse, siis tuletage neile meelde kõik need sigadused, mida on korda saadetud. Tuletage neile meelde, et kõik ülejäänud erakonnad on olnud selle sama migratsioonileppe kas häälekamad või vaiksemad pooldajad.
Me oleme kindlasti kehvemas olukorras, kuna massimeediale on ülesandeks antud meie demoniseerimine, et sellega lüüa kõhklema keskmine valija, et ta mõtleks: "kas ikka tasub neid valida, äkki ongi liiga segased...."
Ei! Tänasel päeval on selge, et ühtegi teist alternatiivi pole ja seetõttu on iga Eesti inimese panus selgitustöös oma tutvusringkonnas kallim kui kuld.

Allikas : Jaak Madison

 Liitu Meeleavaldusega 9ndal Detsembril kell 14:00 Toompeal : http://bit.ly/migratsioonivastu

ÜLESKUTSE Euroopa Parlamendi Liikmelt :







Loe enam : ÜRO rändepakett on osa Agenda 2030-st, millele alla kirjutades loovutab Eesti valitsus meie riigi uue maailmakorra ehitajatele


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: 17693 inimest hääletas interneti petitsioonis rändeleppe vastu Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top