Google+ Valikud, väärtused ja tulevik! - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Wednesday, January 25, 2017

Valikud, väärtused ja tulevik!




Lugesin portaali uueduudised artiklit ja tekkis tahtmine kirjutada.
Kõik algas  tsitaadist:
"Aga kuidas peavad tundma ennast lapsed, kes ei tea enam, kas nende ema on ema või isa on isa. See mõjub laste psüühikale ääretult traumeerivalt. Sa ei tea, mida oma sõpradele vastata, sa ei tea, mida koolis öelda..."

Siis tulevad jälle mängu haridustegelased ja hakatakse tegelema probleemiga. Loomulikult, on vaja kõiki ülejäänud koolilapsi tolerantsemaks ja sallivamaks muutma hakata, et sellistes perekondades elavad lapsed end halvasti ei tunneks. Tõmmates sellega veelgi rohkem tähelepanu ja vastuseisu tervele situatsioonile. Tolerantsuspoliitikat viiakse läbi "teadvustamise kampaaniatega"- mille käigus räägitakse kui "normaalne" on taoline käitumine või olukord. Viimaste trendide kohaselt pole ka välistatud, et tullakse lagedale mõne teemakohase rollimänguga. Lisaks tekitatakse kogu homoks ja transuks olemisele juurde positiivne kuvand.

 Tulenevalt lapse lihtsasti programmeeritavast (kõike infot endasse tõmbavast) ajust ja süsteemi poolt kehtestatud autoriteetsest suhtumisest kooli suunas. Võtab "hea õpilane" (keegi ei taha ju halb õpilane olla) selle informatsiooni omaks ja lisab selle ka enda teadvuses "Normaalne/aksepteeritav" kausta.
Sest et nii on ju koolis räägitud. "Head õpilased" on ka tõenäoliselt need, kes tulevikus jõuavad kõrgematesse koolidesse ja kõrgematele ametikohtadele. - Paremad, kasulikumad orjad
Siis on veel mitte normaalne/mitte aksepteeritav kaust, kuhu kipub minema kõik see, mis ei ole süsteemi poolt normaalsusena välja toodud ja mida ei ole inimkonnale õpetatud. Tegelikult peaks olema kõik see, mida me ei tea kaustas "võimalik"- seni kuni pole tõestatud vastupidist. Miks siis ei ole sellist kausta tekitatud meie kooli süsteemide poolt inimeste teadvusesse. Sest kui tekitad sellise kausta inimese teadvusesse, siis hakkab inimene mõtlema. Mõtlev inimene on aga eliidile liiga tülikas. Lihtsam on see jant juba eos lõpetada, kui hiljem tagajärgedega tegeleda.


Praegu veel natuke protestitakse homo ja transu teema peale Eestis. Aga riigi masinal on rahva raha, millega oma propagandat toetada. Hea kodanik aga peab täiskohaga tööl käima, ise riigi poolt finantseerima ja siis sellele veel vastuseisu korraldama. Pealegi, tahaks sõpradega vahel õllet ka võtta, siis saab end välja elada, kurta kuidas kõik perses on ja esmaspäeval jälle vapralt raha teenima minna! Ei jaksa tema homopropaganda vastu pikalt tegutseda. Ühel hetkel õhtusöögi laua taga kuuleb ta, kuidas lapsest üleöö homoseksuaal on kasvanud.  Aga mida seal imestada, selleks ajaks on see juba tavaline ja igati aksepteeritav normaalsus.

Kas ei ole veider, kuidas meile, tavakodanikele, dikteeritakse ja tehtakse selgeks manipulatsioonide abil mis on normaalne ja mis ei ole. Kuidas meid kõiki sunnitakse osa võtma ja aksepteerima midagi, mida aegade algusest saati on peetud väärarenguks, haiguseks või veidruseks.


Sarnaselt, manipuleerides ja oma huvide eest võideldes, vormitakse ühiskonna normaalsuse standardeid, uskumusi ja reaalsust vastavalt oma vajadusele, ka muudel subjektidel. Nt sõjandus, meditsiinitööstus, pangandus, haridus jpm.
Kui on vaja sõda, müüakse sõda rahvale maha, rahvas usubki, et nad ise tahtsid seda sõda.
Tekitame vähiepideemia, müüme inimesele hinge raha eest ravimit.
Loome suure keskpankade süsteemi, mida hoiab elus tööl käija ja millelt teenib omanik. Prindime iga kell raha juurde, kui puudu tuleb.
Õpetame lastele maast madalast, et tuleb kuulata mis autoriteedid räägivad, tuleb alluda korraldustele, järgida kõiki reegleid- või muidu!

 Miks me ei ehita oma ühiskonda teistsugustele väärtustele?
Miks ei õpetata koolis viisakust, headust, sõbralikkust, ideede jagamist ja nende arutamist, ühtsust, hoolivust, avatud meelega mõtlemist, inimeseks olemise ja elu mõtte konseptsioone? Sest see võib viia ideede ja avastusteni suure avalikkuse teadvuses, kuidas luua uus ja parem süsteem, kui see milles me praegu elame. Uus süsteem tähendab aga vana lõppu- seda praegused omanikud juba võitluseta käest ei anna.

Eeldusel, et selliseid manipulatsioone ja teooriaid on ajaloos korduvalt kasutatud, erinevate sotsiaalsete normide, tavade ja "reaalsuse" kehtestamiseks ühiskonnas, võib vist väita, et riiki (ka teisi riike) juhivad aju-pestud tegelased.  Kelle poolt? Süsteemi, eliidi. Mis eesmärgil? Puhas omakasupüüdlikus, raha ja võim! - See on see süsteem, mille orjuses me ise arugi saamata, igapäevaselt osaleme. Osaleme, sest see on üldsusele teada, kui üks osa täiesti normaalsest elust. Osaleme, sest me ei suuda uskudagi, et on võimalus elada teisiti. Osaleme, sest oleme selleks välja treenitud juba maast madalast.

Ole muutus, mida tahad näha maailmas!
S

EA toimetaja S ARTIKLID

E-mail ➨ estoniananonymous@gmail.com

Ühine Meiega/Join Us ➨ Facebook

Telli Meie Video Kanal/Subscribe ➨ Youtube

Lehekülg/Website ➨ Estonian Anonymous

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Valikud, väärtused ja tulevik! Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top