Google+ Mida teha selleks, et kasvaks rahvaarv ? - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Saturday, January 23, 2016

Mida teha selleks, et kasvaks rahvaarv ?





Idioodiunistus. Seda esiteks. Valitsus on teinud kõik, endast oleneva ja sõltuva, et pärssida demograafilisi arenguid. Rahva taskust ainult võetakse, andmisega on lood kasinad. Ebakindlatesse oludesse aga kainelt kaalutlev ja lastest hooliv inimene ei sünnita. Need lapsed tuleb kõik ka üles kasvatada. Ja meelsamini tehtaks seda, ilma homse päeva kõhutäie pärast muretsemata. Nüüdki on taas õhus, järjekordne, laste toidulaualt varastamine - uus aktsiisitõus. Gaasile nimelt. Vabanda mind valitsus( viletsus õigupoolest) aga neidsamu lapsigi, veetakse väga tihti, gaasi jõul.
Teiseks: Täiesti arulage, madalamast mõistusekillust, madalam on arusaam, et tassides riiki rämpsu, kasvatame oma rahvaarvu. Eestlane ON eestlane ja võõras on võõras. Ja teatud piiride ületumisel, suretame eestlase täiega välja. NENDEST EI SAA IIAL EESTLAST. Punnita ja maali sinimustvalgeks, palju tahad!
Tahame rahvaarvu kasvatada, tuleb hakata selleks pinnast ette valmistama. Ärakurnatud mullas ei kasva taimedki. Niisamuti ei kasva ärakurnatud riigis, rahvas. Näitab seda ju seegi, kuidas siit on kümnetes tuhandetes, viljakamat pinnast otsima mindud. Omal kodumaal ainult kiratsed.


-Tanel
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Mida teha selleks, et kasvaks rahvaarv ? Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top