Google+ Isisel saab olema raske - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Wednesday, January 20, 2016

Isisel saab olema raske


Meediaruumis on  liiga palju müra. Liiga tihti võetakse üles uudis, mis ei olegi 'uudis' omaette.
See on aga uudis, millest on vähe räägitud ja peaaegu ei teatagi midagi. Peamised riigid  Iisrael, USA, Venemaa, Hiina, EU on seotud Lähis-Ida konfliktis.  Hiinast on napilt vähe - paljud ei teagi midagi, kui olulist ja suurt rolli see saab mängima WW3 ja tuleviku sõjas. Hiina on ka jõud, mis suudab tõsist ohtu pakkuda islamile ning see välja juurida oma regioonist. Islamit (muide see ka ohustab). See on aja küsimus, millal kuldne mõõk saab sekkuma Lähis-Idas mastaapselt - täie rauaga. Samuti on Hiina huvitatud ressursside sõdadest, hetkel pumpab Hiina tühjaks Aafrikat, mis sealt veel alles on jäänud
Hiina alustab sõda Islamikalifaadi vastu. Isegi Pentagon on segaduses, sest tuhanded Hiina sõdurid valmistuvad minema sõtta ISISe vastu. Praegu on juba Kreml teatanud, Hiina saadab sõtta 5000 eliitsõdurit sõjatsooni, et aidata venelastel pidada sõda kalifaadiga. Selline hiinlaste sekkumine on Obama administratsioonile ja Pentagonile lausa hirmutav, sest võib häirida USA plaani sõjaga venitada, et Euroopasse jõuaks ikka piisaval arvul immigrante, see on nende salaplaan.
Hiina saadab võitlusse eriväeosad Siberi tiigrid ja Öötiigrid, sest Hiina Rahvavabariik tegi pühapäeval (10.01) otsuse, mis lubab kooskõlas terrorismivastase seadusega võimaldada oma armeel osaleda välismissioonidel. Hiina nn. instruktoreid peaks olema Süürias juba ka praegu.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Isisel saab olema raske Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top