Google+ TÄHELEPANU EESTLASED ! - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Friday, June 12, 2015

TÄHELEPANU EESTLASED !


Tähelepanu Eestlased ja Väliseestlased!
Palun võta üks minut aega ja loe läbi see info, mis on mõeldud nendele, kes hoolivad Eestist ja meie Eesti rahvusest. Eesti Riigikogu ja Euroopa Liidu komisjoni koosseisus tahavad kehtestada massilist põgenike sisse paigutamist Eesti Vabariiki, mille vastu Rahva Ühtsuse Erakonna esimees Kristiina Ojuland alustas võitlust!
Läbi ajaloo on Eesti rahvas alati võidelnud oma vabaduse eest, et meil oleks oma rahvus, meie vaba Eestimaa, mida meie eestlased kutsume kodumaaks. Läbi sajandeid Eesti rahvas säilitas oma traditsioonid, kultuuri ja mis kõige tähtsam - säilitas haruldase Eesti rahva rassi, mille eest meie endised põlvkonnad on andnud oma elu. Eesti rahvas on loonud rahva laulupeo, mis on traditsioon ning iga Eestlase jaoks vabaduse hoidmise sümbol. Kõik, mis Eesti rahvas on loonud, võidelnud ning saavutanud läbi higi ja vere, on nüüd suure ohu all Euroopa Liidu ja Eesti Migratsiooni poliitika tõttu. Lähtudes USA, Rootsi, Suurbritannia, Belgia ja teiste Euroopa riikide kogemustest, on võimalik julgelt ennustada, et arvestades põgenike intellektuaalset taset, nende fanatistlikku usku ja nende rahva massilist arvu, ei jääks meie Eesti rahvusest, meie Eesti kultuurist ja Eesti omapärast midagi järgi. Need samad põgenikud, keda meie valitsus tahab sisse paigutada, suudavad muuta meie Eestimaa nii, et seda taastada ei ole enam kunagi võimalik. See rahvas, keda tahetakse siirdada meie kodumaale, ei oma meiega mingit kultuuri sarnasust, neil ei ole mingit ajaloolist kokkupuudet meie rahvaga, nad ei oma mingi austust meie kultuuri ja rahva vastu, nad ei hakka kunagi olema lojaalsed meie riigile ja nad ei saa kunagi olema  eestlased ja nendele tahab meie Eesti valitsus anda võimaluse jätkata järgmise Eesti rahva põlvkonna rajamist!?
Meil on kõikidel lahkarvamusi Eesti riigi ja juhtkonna kohta ja need pôhinevad meie individuaalsel arvamusel ja vaatenurgal. Kuid see, pôgenike sissepaigutamise äärmiselt tähtis problem ja see puudutab meid kõiki ühiselt, kuna ohus on Eesti rahva säilitamine ja meie laste tulevik. Nüüd on meil aeg jälle ühineda ning vastu võidelda sellele, mis võib lôpetada meie kui eesti rahvuse olemasolu. Palun Ühine Euroopa Liidu komisjoni esimehe ja Rahva Ühtsuse Erakonna esimehe Kristiina Ojulandiga, kes alustas allkirjade kogumist pagulaste Eestisse lubamise vastu! Kui sa armastad oma kodumaad ja oma rahvust, siis eestlaste tuleviku nimel tee oma panus. Sinu allkirjast oleneb meie kõikide tulevik.
Allkirja Aktsioon Dokument saab sisse laadida järgmisel:
DropBox: https://www.dropbox.com/s/t880a1nlpprsqm3/Allkirja%20aktsioon%20Blank.docx?dl=0
Või
Ge.TT: http://ge.tt/2viZLwH2/v/0?c
Allkirjastada läbi Mobiil seadet või iPadi laadige sisse CudaSign seade:
https://itunes.apple.com/us/app/cudasign-formerly-signnow/id489262811?mt=8
Kui te olete alla kirjutanud Allkirja Aktsioon oma nimega ja isikukoodiga palun saatke seda Euroopa Liidu komisjoni esimees Kristiina Ojulandi maili aadressile: kristiina.ojuland@gmail.com
Teine võimalus salvestage oma allakirjutatud Allkirja Aktsioon oma nimega ja isikukoodiga tagasi DropBoxi.
Kui te vajate abi palun võtke ühendust: martin@emaja.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: TÄHELEPANU EESTLASED ! Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top