Google+ LiPo toodab hiigelKAHJUMIT! - IRL: "tallinlased maksavad kinni LiPo 170 000-eurose kahjumi" - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Friday, December 12, 2014

LiPo toodab hiigelKAHJUMIT! - IRL: "tallinlased maksavad kinni LiPo 170 000-eurose kahjumi"

Munitsipaalpood LiPo.


Tallinna 2015. aasta eelarvest selgub, et linn maksab munitsipaalpoe kahjumiks 170 000 eurot.


Linnavolikogu IRLi fraktsiooni esimehe Madis Kübara sõnul on tegemist linnavalitsuse ilmselge reklaamikampaaniaga. «Linlased, kes käivad LiPos ja rõõmustavad odava hinna üle, maksavad teisest taskust ise selle hinnavahe kinni, lisades sinna veel  rohkem kui kahesaja tuhande eest poe tegevus- ja reklaamikulusid,» ütles volinik. «Maksavad loomulikult kõik linlased, olenemata sellest, kas nad linnapoodi oma jalga tõstnud on või mitte.»
«Linnavalitsuse käitumine on üdini propagandistlik. Raha võetakse kõigi taskust ja seejärel jagatakse mingi kindla kriteeriumi järgi uuesti laiali. Vahepeal läheb muidugi osa sellest raisku, aga linnavalitsus saab endale vastu rindu taguda ja kiita, et midagi on jälle tehtud,» ütles Kübar.
«Keskerakondlik linnavalitsus on aastaid püüdnud pimestada valijaid sõnaga «tasuta», lootuses, et elanikud ei vaevu analüüsima, kes need tasuta asjad kinni maksab,» tõdes volinik ning lisas, et samas tempos jätkates jõuame tagasi kommunismi. 
S

EA toimetaja S ARTIKLID

E-mail ➨ estoniananonymous@gmail.com

Ühine Meiega/Join Us ➨ Facebook

Telli Meie Video Kanal/Subscribe ➨ Youtube

Lehekülg/Website ➨ Estonian Anonymous

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: LiPo toodab hiigelKAHJUMIT! - IRL: "tallinlased maksavad kinni LiPo 170 000-eurose kahjumi" Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top