Google+ Kurjategijate Eesti Erakond elust ja olust maailmas. - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Sunday, November 16, 2014

Kurjategijate Eesti Erakond elust ja olust maailmas.

Toome Teieni intervjuu Kurjategijate Eesti Erakonnaga, mis sündis tänu sellele, et nad olid nõus võtma aega ja meie küsimustele vastama. Erakond on loomisel ja ootab selleks Teie toetust!
1)Miks otsustasite luua erakonna?
Karistusregistris on 03.11.2014 seisuga 574 939 unikaalset isikut, kellel on Eesti Vabariigi isikukood ja vähemalt 1 karistus kriminaal- ja/või väärteoasjas (kustunud/arhiveeritud või kehtiv). See nr ütleb juba ise - midagi on riigis valesti, kui meid on viimase loendamise järgi 1,3 miljonit ja pea pooled elanikest on karistatud. Kurjategijate Eesti Erakond – väärtustades vabadust! Inimestele tuleks lootus tagasi anda, et asjad ei pea olema nii nagu praegu on ja on võimalik ka teisiti !
2) Mille eest Teseisate?
Seisame Eestis elava inimese eest ! Erakonna visioon: väärtustades vabadust, väärtustame iseennast! Erakonna eesmärk on elada ise ja lasta ka teistel elada. Tahame hoida ja kasvatada juba saavutatud jõukust, sõnavabadust, sallivust ja eneseteostamise võimalusi.
3) Kas olete Euroopa Liidu vastane?
Kõik oleneb sellest, mida rahvas arvab.
4) Mis on Teie suurem plaan, kui erakonna loomine õnnestub?
Juhtida riigi tähelepanu elanikkonda puudutavatele valusatele küsimustele.
5) Oletame, et Te soovite erakonnana ametlikult olla, pääsete läbi valimiste kadalipu - kas Te suudaksite sisse viia muudatused, mida soovite? Mida Te täpsemalt soovite? Praktika näitab, et kõik lubavad, kuid keegi midagi ei tee. Samas peaks kehtima ütlus "Patzan skasal, patzan atvetil" ehk "patsan ütleb, patsan vastustab".
Teie küsimuses kõlas juba vastus ära.
6) Kas Teie põhimõtteid on võimalik rahaga muuta? See tähendab seda, et kui keegi tuleb rahapakiga ja ütleb: "Teeme nii, et see asi võiks ikkagi nii käia."
Ei!
7) Mida arvate praegusest valitsusest?
See, mis praegu toimub, ei ole kindlasti demokraatia. Rahva lahkumine Eestist räägib juba ise, mida arvavad inimesed valitsusest.
8) Kas on mõeldav, et see erakond läheks koalitsiooni mõne teise erakonnaga?
Me oleme alati koostööks valmis, kui see on rahvale kasulik.
9) Kas Te arvate, et hoolimata väidetavast sõnavabadusest on meil tsensuur?
Vaadates USA ja muu maailma suuremate uudisteagentuuride uudiseid, võime väita, et uudisvoogu pärsib meie valitsus. Mis on sõnavabadus ? Kui ma ütlen näiteks, et kodanik X on loll mingis Y osas, siis jookseb kodanik X kohtusse kahjunõudega, tuues argumendina välja, et diagnoosi saab panna arst ja väide "loll" oli solvav. Hiljem võib küll selguda tõde, et tõesti kodaniku X väiteid ei pidanud paika... Suhtumine, et on kellegi arvamus ja siis vale arvamus, ei vii kuhugi.
10) Mida arvate vandenõuteooriatest? Kõige levinum neist on ehk 9/11 kohta:
Igal inimesel on oma arvamus. Kus suitsu, eks seal ole ka tuld olnud.
11) Kui vaadata globaalset majanduskriisi, siis mida tuleks teie meelest teha, et kogu maailmas likvideerida vaesus? Kas see on üldse võimalik?
Alati tuleb olla optimistlikult meelestatud, kuid ei tohiks reaalsustaju kaotada. Me võime siin filosofeerida sellel teemal lõpmatult - mis oleks ja mis poleks ning mis võiks olla? Paraku on reaalsus just selline, nagu on.
12) Kui teie nüüd võidaksite need valimised ja saaksite vabad käed, siis kui kaua läheks, et kõik teie visioonid rakenduksid. Mis on teie prognoos?
Kõik oleneb kui tugevat koostööd teevad teised erakonnad. Ajalist märki maha märkida on keeruline - see sõltub väga paljudest asjaoludest.
13) Kuidas peaks teie meelest eestlased ja eesti venelased koostööd tegema, et vähendada võimalikke konflikte? Mis on põhiprobleem ja kuidas peaks edasi minema?
Kõik saab alguse inimese teadlikkusest ja informeeritusest. Riigil on siin kindlasti palju võimalik ära teha - kasvõi investeeringute suunamist linnadest vähe kaugemale.
14) Mida arvate kanepi legaliseerimisest?
Põllumajandust elavdaks see kindlasti ja riigile on see rahaliselt ka kasulik. Kasvõi näide USA-st kus legaalselt võib ühes osariigis kanepit kasvatada ja tarbida.
15) Lõpetuseks viimane küsimus: kuidas huvilised Teiega liituda saavad ja oma panuse anda?
Momendil saab meiega liituda läbi FB lehe https://www.facebook.com/pages/Kurjategijate-Eesti-Erakond/717732058314736 Koduleht on momendil loomisel ja peagi ka leitav. Meid saab toetada
Laekuri KT Kaur Kender Konto nr LHV Pangas EE247700771000712973 Makse selgitus: KEE asutamise annetus Või anneta bitcoine: 124dd8VA8L1g9zGmNjP1xRfReYLg4gDMag
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Kurjategijate Eesti Erakond elust ja olust maailmas. Description: Rating: 5 Reviewed By: Teet
Scroll to Top