Google+ FOTOD: Dubai andis politseinikele Bugatti Veyronid - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Saturday, December 14, 2013

FOTOD: Dubai andis politseinikele Bugatti Veyronid




Bugatti Veyron

 
Kui eelmine kuu varustas rikkuse ja maailma kõrgemate pilvelõhkujate poolest tuntud Dubai oma politseinikke enam kui 300 000 euro maksvate Lamborghini Aventador sportautodega, siis sel nädalal teatasid ametivõimud, et politseinikud alustavad peagi patrullimist ligi 1.5 miljonit eurot maksvate hüperautode Bugatti Veyronitega.
Rehvide säästmise eesmärgil on korrakaitsjate Bugatti Veyronite tippkiirus 400 km/h. Muide lubatud piirkiiruseks on riigis 120 km/h.
Uutel politseiautodel on 1001 hj ja 1500 Nm väänet. Käigukastis on seitse käiku ning kaks sidurit, kogu kere on valmistatud süsinikplastist.
Linnajuht Khamis Mattar Al Mazeina ütles aprillis Reutersile, et kiired ja luksuslikud autod antakse korravalvurite käsutusse peamistes turismipiirkondades.
"Eesmärk on peegeldada riigi reputatsiooni ja kõrget staatust. Samuti aitab see reklaamida turismi ning demonstreerida politsei kohalolekut ja kaitset," sõnas ta.
Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters/Scanpix

 
Estonian Anonymous 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: FOTOD: Dubai andis politseinikele Bugatti Veyronid Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top