Google+ Leopard päästab väikese ahvi elu - Video - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Wednesday, August 7, 2013

Leopard päästab väikese ahvi elu - Video



Vaata videot kuidas leopard päästab väikese ahvi elu. 

See on hullumeelsus. Metsik ja kaalutlemata risk .Kuid ahv vaigistatakse , ennem kui ta arugi saab sellel hetkel, Lahadima on uudishimulik kutsikas. Tegi läbi oma suurima muudatuse. Ta oli nüüd oma kõige kardetavama vaenlase tapja .

Kuid üsnapea see juba uskumatu tapmine , muutub peatselt,  midagi liigub surnud ahvi karvas - see on uus vastsündinu.
 Natuke läks aega ennem kui ta märkaks. Kuid ta on juba uudishimulik Kuid selleasemel et teda tappa ja hoopis heitis selle väikese ahvi kõrvale pikkali .
Ta ei teadnud kuidas reageerida. Hüeenid tulevad kohale, et saak endale saada kuid hoolimata sellest , et saaki kaitsta.
Ta tõstab vastsündinud ohutusse kaugusesse Ainult siis ta tuleb tagasi eesrindele. See oli päris agressiivne kaitse . Kaitsta beebit , mitte kaitstes oma saaki.
Siis ta pöörab oma tähelepanu tagasi beebile .
Kutsikas pole veel 2 aastanegi ja selline äkiline beebi Babuni ilmumine tema ellu oli vist tema jaoks segadust valmistav.
NAhhadima ei jätnud kordagi oma silmi beebilt. Ja väike ahv hakkas ka tema järgi käima oma uuele emale. Lahatima on nüüd endaga konfliktis. Noor gepard, kes on segadusse ajavas eluristteel. SÜndinud olema kiskja ja uudishimulik kutsikas.
EHk on temas midagi kaastundliku Lõpuks on mõlemad valmis magama minemiseks. väsinud sündmustest See oli külm mis ta lõppuks magama pani.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Leopard päästab väikese ahvi elu - Video Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top