Tarbijad on suremas osalisest, sest nad ikka jätkavad surnud toidu tarnomost, mis surmatakse mikrolaineahjus. Nad võtavad täiesti terve, toore toidu, mis sisaldab vitamiine ja loodusliku ravimit, siis nad tapavad kõik selle mikrolaineahjus ja hävitavad enamiku oma toidust.
Inimesed on ainsad loomad planeedil, kes hävitavad toiteväärtuse oma toidust enne söömist. Kõik teised loomad tarbivad toitu tema naturaalses, töötlemata olekus, kuid inimesed on oma viisi peal väljas, et muuta toidu toitainete väärtusetuks enne söömist. Pole ime, et inimesed on kõige vähem tervemad imetajad planeedil.
Venemaal olid mikrolaineahjud keelatud 1976, nende negatiivse mõju pärast tervisele, paljud uuringud viidi läbi nende kasutamisest .Keeld tühistati pärast perestroikat 90-ndate alguses. Paljud dokumendid on kättesaadavad Internetis, mis on seotud selle teemaga.
Leiutis mikrolaineahi ja selle massidesse vastuvõtmine elanikkonnas, käib kaasas algava rasvumisega arenenud riikides üle maailma. Mitte ainult ei tee mikrolaine söömist mugavaks vaid toob rohkem ülekaalulisus toetavaid toiduaineid meie kehasse, samuti hävitab ta palju toiteväärtusi toiduainetest, jättes tarbijad hetkeolukorda , alatoidetuna.
Teisisõnu, inimesed söövad liiga palju kaloreid, kuid mitte piisavalt reaalset toitu. Tulemuseks on muidugi see, mida me täna näeme: epideemia määrad ,diabeet, vähk, südamehaigused, depressioon, neerupuudulikkus, maksahaigused ja palju muud.
Need haigused on kõik põhjustatud alatoitumine ja mürgiste kemikaalidega kombineeritust kokkupuutumisest (pluss muud tegurid, näiteks emotsionaalne trauma, vähene liikumine jne). Mikrolaineahjud muudavad alatoitumise peaaegu automaatseks ja mürgiste kemikaalidega kokku puutumine on lihtne saavutada kui lihtsalt sööd töödeldud toitu (mis on tööstuslikult toodetud, lisaks mürgised kemikaalid, säilitusained, värvained, maitsetugevdajad ja nii edasi).
Mikrolaine on tehniliselt kui toiduainete kiiritamise vorm. Minu arvates on huvitav, et inimesed, kes ütlevad, et kunagi ei tohiks süüa "kiiritatud" toitu ei karda kanda mikrolaineid oma toitu. See on sama asi (lihtsalt veidi erineva lainepikkusega kiirgus). Tegelikult mikrolaineahi oli algselt nimega "radar ulatub. Inglise keeles" ( “radar ranges.”)
Kõlab imelikult täna, kas pole? Aga kui mikrolaineahjud võeti esmakordselt kasutusele 1970, nad olid uhkelt reklaamitud kui ''radar ulatub''. Sa lased oma toidusse kõrge intensiivsusega radarina lööklaine ja see kuumeneb. Seda peeti mingi ülimoodsaks imeks 1970. Võibolla kunagi tulevikus leiutaja loob toidu kütte seade, mis ei muuda radikaalselt toiteväärtust toidu protsessis, kuid ma ei luba siinkohal midagi. Tõenäoliselt parim viis kütta toitu praegu on lihtsalt kasutada ''countertop'' rösterahju , mis hoiavad soojust võimalikult madalal.
Mikrolaineahi töötab nagu teda ka reklaamitakse, . Ta teeb su toidu kuumaks. Kuid mehhanism, millega soojust toodetakse põhjustab sisemisi kahjustusi õrnadele molekulaarstruktuuride vitamiinide ja nutriinidele. Mineraalid on suures osas puutumata, seega te saate ikka sama magneesiumi, kaltsiumi ja tsingi mikrolaineahjust võetud toiduainetest nagu ka oleks ilma selleta toiduained, kuid kõiki olulisi B-vitamiine, antotsüaniinid, flavonoide ja teised toiduained hävinevad kiiresti mikrolaineahjus.
Mikrolaine = elavalt surnud. Inimesed, kes kasutavad mikrolaine regulaarselt kõnnivad mööda teed kus on degeneratiivsed haigused ja elukestev lahing ülekaalulisusega. Mida rohkem te kasutate mikrolaineahju, seda vähem te keha tegelikkult ka toitub, ja seda tõenäolisemalt diagnoositakse teis erinevaid haigusi ja teile määratakse ravimid mis loomulikult tekitavad muid terviseprobleeme, mis viib sind lõpmatusse grandioossese mitte paranemise spiraali.
Tee endale teene: Saa lahti oma mikrolaineahjust või anneta see mõnele heategevuseks. Palju lihtsam vältida mikrolaineahju kasutamist kui sul ei ole seda lähedal. See hoiab ruumi kokku, säästab elektrit ja oluliselt suurendab toitumisharjumusi.
Kui teil on vaja kuumendada midagi, kuumuta seda rösteri, ahju või pliidi, panniga (vältige Teflon ja teflon-pindasid, muidugi). Parem veel, püüdke süüa rohkem toorest, töötlemata toit. Sedasi saad sa parim toitumise . Osta endale Vita-Mix ja tee endale smootisi. See on kiirem kui mikrolaine ahjust läbi lastud toidud ja on palju tervislikumad. (Vt minu raamat Superfood smuutisid retseptidega).
Ma joon supertoidu rikkast smoothiet igal hommikul ja ma ei ole kasutanud mikrolaineahju aastaid. Tervise kaitsmine on meie enda vastutusel, ja see on kõigi meie enda teha teadlikke otsuseid selle kohta, kuidas me ostame, valmistada ja tarbime oma toitu.
Estonian Anonymous
http://zen-haven.com/why-did-russia-ban-the-use-of-microwave-ovens/
Inimesed on ainsad loomad planeedil, kes hävitavad toiteväärtuse oma toidust enne söömist. Kõik teised loomad tarbivad toitu tema naturaalses, töötlemata olekus, kuid inimesed on oma viisi peal väljas, et muuta toidu toitainete väärtusetuks enne söömist. Pole ime, et inimesed on kõige vähem tervemad imetajad planeedil.
Venemaal olid mikrolaineahjud keelatud 1976, nende negatiivse mõju pärast tervisele, paljud uuringud viidi läbi nende kasutamisest .Keeld tühistati pärast perestroikat 90-ndate alguses. Paljud dokumendid on kättesaadavad Internetis, mis on seotud selle teemaga.
Leiutis mikrolaineahi ja selle massidesse vastuvõtmine elanikkonnas, käib kaasas algava rasvumisega arenenud riikides üle maailma. Mitte ainult ei tee mikrolaine söömist mugavaks vaid toob rohkem ülekaalulisus toetavaid toiduaineid meie kehasse, samuti hävitab ta palju toiteväärtusi toiduainetest, jättes tarbijad hetkeolukorda , alatoidetuna.
Teisisõnu, inimesed söövad liiga palju kaloreid, kuid mitte piisavalt reaalset toitu. Tulemuseks on muidugi see, mida me täna näeme: epideemia määrad ,diabeet, vähk, südamehaigused, depressioon, neerupuudulikkus, maksahaigused ja palju muud.
Need haigused on kõik põhjustatud alatoitumine ja mürgiste kemikaalidega kombineeritust kokkupuutumisest (pluss muud tegurid, näiteks emotsionaalne trauma, vähene liikumine jne). Mikrolaineahjud muudavad alatoitumise peaaegu automaatseks ja mürgiste kemikaalidega kokku puutumine on lihtne saavutada kui lihtsalt sööd töödeldud toitu (mis on tööstuslikult toodetud, lisaks mürgised kemikaalid, säilitusained, värvained, maitsetugevdajad ja nii edasi).
Mikrolaine on tehniliselt kui toiduainete kiiritamise vorm. Minu arvates on huvitav, et inimesed, kes ütlevad, et kunagi ei tohiks süüa "kiiritatud" toitu ei karda kanda mikrolaineid oma toitu. See on sama asi (lihtsalt veidi erineva lainepikkusega kiirgus). Tegelikult mikrolaineahi oli algselt nimega "radar ulatub. Inglise keeles" ( “radar ranges.”)
Kõlab imelikult täna, kas pole? Aga kui mikrolaineahjud võeti esmakordselt kasutusele 1970, nad olid uhkelt reklaamitud kui ''radar ulatub''. Sa lased oma toidusse kõrge intensiivsusega radarina lööklaine ja see kuumeneb. Seda peeti mingi ülimoodsaks imeks 1970. Võibolla kunagi tulevikus leiutaja loob toidu kütte seade, mis ei muuda radikaalselt toiteväärtust toidu protsessis, kuid ma ei luba siinkohal midagi. Tõenäoliselt parim viis kütta toitu praegu on lihtsalt kasutada ''countertop'' rösterahju , mis hoiavad soojust võimalikult madalal.
Mikrolaineahi töötab nagu teda ka reklaamitakse, . Ta teeb su toidu kuumaks. Kuid mehhanism, millega soojust toodetakse põhjustab sisemisi kahjustusi õrnadele molekulaarstruktuuride vitamiinide ja nutriinidele. Mineraalid on suures osas puutumata, seega te saate ikka sama magneesiumi, kaltsiumi ja tsingi mikrolaineahjust võetud toiduainetest nagu ka oleks ilma selleta toiduained, kuid kõiki olulisi B-vitamiine, antotsüaniinid, flavonoide ja teised toiduained hävinevad kiiresti mikrolaineahjus.
Mikrolaine = elavalt surnud. Inimesed, kes kasutavad mikrolaine regulaarselt kõnnivad mööda teed kus on degeneratiivsed haigused ja elukestev lahing ülekaalulisusega. Mida rohkem te kasutate mikrolaineahju, seda vähem te keha tegelikkult ka toitub, ja seda tõenäolisemalt diagnoositakse teis erinevaid haigusi ja teile määratakse ravimid mis loomulikult tekitavad muid terviseprobleeme, mis viib sind lõpmatusse grandioossese mitte paranemise spiraali.
Tee endale teene: Saa lahti oma mikrolaineahjust või anneta see mõnele heategevuseks. Palju lihtsam vältida mikrolaineahju kasutamist kui sul ei ole seda lähedal. See hoiab ruumi kokku, säästab elektrit ja oluliselt suurendab toitumisharjumusi.
Kui teil on vaja kuumendada midagi, kuumuta seda rösteri, ahju või pliidi, panniga (vältige Teflon ja teflon-pindasid, muidugi). Parem veel, püüdke süüa rohkem toorest, töötlemata toit. Sedasi saad sa parim toitumise . Osta endale Vita-Mix ja tee endale smootisi. See on kiirem kui mikrolaine ahjust läbi lastud toidud ja on palju tervislikumad. (Vt minu raamat Superfood smuutisid retseptidega).
Ma joon supertoidu rikkast smoothiet igal hommikul ja ma ei ole kasutanud mikrolaineahju aastaid. Tervise kaitsmine on meie enda vastutusel, ja see on kõigi meie enda teha teadlikke otsuseid selle kohta, kuidas me ostame, valmistada ja tarbime oma toitu.
Estonian Anonymous
Kiirgusallikas
Lisaks toidu väärtuse hävitamisele on mikrolaineahi ka väga suur kiirguse allikas. Mikrolaineahju elektromagnetväli on seadmest 3 cm kaugusel 1000–200 mikroteslat (μT). Tervisekaitse seisukohalt on lubatud norm vaid 0,1 μT. Nende seadmete puhul algab tervishoiu seisukohalt ohutu piirkond alles ühe meetri kauguselt.
Võimsad mikrolaineahjud, mis genereerivad töötamisel väga tugevat elektromagnetvälja, peaks hoidma inimestest vähemalt kaks meetrit eemal. Mikrolaineahi on arvatavalt võimsaim kodumasin ja võimsaim kiirgusallikas. Et aja jooksul ahjuukse tihend vananeb ja sellesse tekivad praod, siis suureneb kiirgusoht juba pärast mikrouuni paariaastast tööperioodi.
LOE KA SIIN : http://www.para-web.org/showthread.php?tid=1719
http://zen-haven.com/why-did-russia-ban-the-use-of-microwave-ovens/
0 comments:
Post a Comment