Google+ ID2020 - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Sunday, April 19, 2020

ID2020



Microsofti uus patent 23.03.2020 numbriga 060606
(google translate) “Inimkeha tegevust, mis on seotud kasutajale antud ülesandega, võib kasutada krüptovaluutasüsteemi kaevandamise protsessis. Server võib anda kasutaja seadmele ülesande, mis on serveriga kommunikatsiooniliselt ühendatud. Andur, mis on kommunikatsiooniliselt ühendatud kasutaja seadmega või koosneb sellest, võib tunda kasutaja keha aktiivsust. Andmeid keha aktiivsuse kohta võib genereerida kasutaja tajutud keha aktiivsuse põhjal. Kasutaja seadmega kommunikatiivselt ühendatud krüptovaluutasüsteem võib kontrollida, kas keha aktiivsuse andmed vastavad ühele või mitmele krüptovaluutasüsteemi seatud tingimusele, ja anda krüptovaluuta kasutajale, kelle keha aktiivsuse andmeid kontrollitakse.”
Ei ole saladus,et sellist kiipi hetkel luuakse koos vaktsiiniga.tegemist võib olla uue ajastu raha teenimis vôimalusega kui praegune rahandussüsteem kokku variseb,inflatsioon tuleb ja prinditud raha kaotab väärtuse.Billgatesi kiip millega saab raha endale toota tegevuse pealt(nt sulle ette määratud ülesanded,sportimine jne)maksta poes selle kiibiga jne.Samal ajal krüptot ise füüsiliselt kaevandades ehk “mida rohkem orjad seda rohkem teenid”.
Esiteks eeldab kogu “krüptomaailma” (Smart city programmid kogu maailmas millega on liitunud ka Tallinn)
viis G võrkude avamist,laiendamist mis on smart city alustala,et saaksime oma sokid ja beebimähkmed ka võrku lülitada.Tänaseks peaks enamusel üsna selge kahtlus olema tekkinud,et kelle kasudes see koroona tuli?
Event 201. Kes on loonud probleemi see pakub ka lahendusi.
Hirm ja vajadus uue revolutsioonilise tehnoloogia järgi on tehtud.Blokiahela firmad on valmis.
Kindlasti ei ole kôik nii mustvalge.On krüptovaluutasi mis ei teeni globalistide huve ning seda süsteemi saab tulevikus ka heal eesmärgil kasutada,inimeste ja looduse jaoks!Muidugi mitte kasutades viis geed looduses!
Ansip juba räuskab,et meil on koroona äppi vaja ja ilves on hakanud valitsust laimama sõnu valimata.HIRM on selle asja nimi,HIRM 😀
Ära ole see hirmul inimene kes ootab mingit päästerõngast,et keegi vôi miski olukorra päästab.Juba pidi uuenenud viirus levima,sügiseks on juba planeeritud teine laine sest hallo gripihooaeg algab ju 😀 Ükski äpp ei vältinud singapuris uut puhangut...
TERVE MÕISTUS päästab sind,tulevikus võib see olla defitsiit.investeeri endasse
Patendi link: VAJUTA SIIA
- Rauno
Next/Järgmine
This is the most recent post.
Older Post
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: ID2020 Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top