Google+ Miks on raske poliitikuid uskuda? - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Friday, November 30, 2018

Miks on raske poliitikuid uskuda?


Jüri Ratas ütleb oma 27 novembri (2018) intervjuus, üks päev peale seda, kui ÜRO Rändelepe 26 novembril parlamendihääletusega vastu võeti, et: “Eesti peab tegema kõik selleks, et meil pagulaskvoote ei ole, et meil massiimmigratsiooni ei tule, ja võitlema üheselt illegaalse migratsiooni ja rände vastu … ja seda see [ÜRO] ränderaamistik annab”.
Peamininister ei ole vist teadlik asjaolust, et pagulaskvoodid võttis Eesti vastu juba 2015. aastal - siis ei olnud kuulda, et ta selle vastu oleks olnud? Ja kui ta siin väidab, et ÜRO ränderaamistik, mis sunnib meid avama oma piirid kõikidele tulnukatele ja teenindama neid kõiki nende emakeeles, aitab võidelda ja kvootide ja massiimmigratsiooni vastu, siis mina küsiksin, kas meie peaminister on adekvaatne?
Kuid ühes asjas on tal õigus: illegaalse immigratsiooni vastu aitab see rändeleping võidelda küll ... sest peale selle vastuvõtmist illegaalset immigratsiooni juriidilises mõttes enam ei eksisteeri, sest iga tulnukas on automaatselt legaalne sisserändaja, keda peame oma ametiasutustes tema emakeeles teenindama ning väljastama talle koheselt kõiki dokumendid, mida ta soovib!

Allikas - Link



lkk
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Miks on raske poliitikuid uskuda? Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top