Google+ Putin avalikustab G20 kohtumisel nelikümmend riiki, kes rahastavad ISIS-t. - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Sunday, November 29, 2015

Putin avalikustab G20 kohtumisel nelikümmend riiki, kes rahastavad ISIS-t.



"Riigiametnikud mõtlevad välja odavaid valesid, süüdistades rahvust, keda rünnatakse ja iga inimene on õnnelik nende südametunnistust vaigistavate valede üle, võtavad need püüdlikult omaks ja keelduvad uskumast teisi versioone. Seetõttu inimesed veenavad ennast igapäevaselt, et sõda on õigustatud ja tänavad Jumalat rahuliku öise une eest, mida on võimalik nautida tänu sellisele grotesksele enesepettusele." - Mark Twain allikas 

 Rohkem kui ühel korral on Venemaa president Vladimir Putin avalikustanud informatsiooni, mida Lääne meedia ei kajasta. Kahe kuu eest kirjeldas ta, kuidas Lääs rahastab ISIS-t, nüüd on ta läinud veel kaugemale G20 kohtumisel Türgis, kus ta on väidetavalt jaganud oma G20 kolleegidega luureandmeid Islamiriigi rahastamisest. 

RT News teatab: 
[Konverentsi ajal] tõin meie andmete põhjal näiteid erinevate Islamiriigi (IS, varem tuntud nime all ISIS/ISIL) üksuste rahastamisest eraisikute poolt. Oleme välja selgitanud, et see raha pärineb neljakümnest erinevast riigist, nende riikide hulgas on ka G20 liikmeid.

 Samuti tegi ta teatavaks oma mure, seoses IS-i illegaalse nafta müügiga, andes teada, et ta on näinud õhufotosid, mis demonstreerivad illegaalse nafta ja naftaproduktide äri ulatuslikkust. Soovin mainida, et olen teadlik sellest, et RT News`i sponsoreerib Venemaa, kuid fakt jääb faktiks, Putin on varemgi öelnud, et Lääne riigid rahastavad ISIS-t, siinkohal toon välja ühe mitmetest näidetest: G20 kohtumisel ütles ta aerofotode kohta: "Autokolonn kütuse veokitega oli tosinate kilomeetrite pikkune, nelja või viie tuhande meetri kõrguselt vaadelduna ulatus kolonn horisondini." 

See ei ole esimene kord, mil Putin on rõhutanud, et inimesed, kes võitlevad ISIS-e vastu terrorismi vastases sõjas ning vallutavad riike (USA ja tema liitlased) on need samad, kes on ISIS-e loonud ja seda rahastanud. 
   Tema mõtted ei olegi nii uskumatud, kui algselt tunduda võib. Kui võtta näiteks 9/11 New Yorgis, võib tunduda üllatuslikuna, et suur osa USA rahvastikust ei usu valitsuse ametlikku versiooni juhtunust. Paljud inimesed arvavad, et 9/11 oli sisetöö, korraldatud selleks, et tekitada põhjus Iraaki tungimiseks hoopis teiste tagamõtetega. Uuringute kohaselt usub seda versiooni lausa pool Ameerika rahvastikust. Nad ei usu seda versiooni mitte "pimeda usu," vaid hoopis selle tõttu, et on tohutult suur kogus tõendeid, mis sellele viitab. 

   Sama trend tundub jätkuvat ka Pariisi rünnakute puhul. Kanada majandusteadlane ja Ottawa ülikooli emeriitprofessor nimetas rünnakuid hiljuti "9/11 Prantsuse versiooniks." Samuti ütles ta hiljuti, et globaalne terrorismi vastane sõda põhineb võltsidel põhjustel ja Lääne maailm jahib väljamõeldud vaenlast nimega Islamiriik, kuigi Islamiriiki toetab täiel määral Lääne sõjaline liit ise. 

  Nagu näha, ei arva vaid Putin üksi nii, isegi mõningad kuulsused jagavad tema arvamust. Russell Brand on üks neist, kes puudutab seda teemat ühes oma videos, sama on teinud ka Steven Seagal. Ilmneb, et kui asi puutub poliitikasse ja "nähtamatutesse jõududesse," kes seda sfääri kontrollivad, on raske valida, mida uskuda ja mida mitte, olenemata sellest, kes infot edastab. 

   Tegu võib antud juhul tõepoolest olla islamistide plaaniga kehtestada maailmas uus kord ja valitsemine, kuid samas on nii palju tõendeid, mis väidavad vastupidist ja on raske neid tõendeid tähelepanuta jätta. Maailm on ärkamas ja loomulikult on raske mõista fakti, et versioon reaalsusest, millest räägitakse meedias, võib olla täiesti vale. Kui need niinimetatud "terroristid," keda jahitakse, ei ole midagi muud, kui samade riikide looming, kes neid nüüd jahivad, siis mis on õigupoolest üldse maailmas toimumas? Miks on nii raske uskuda, et Lääne meedia valetab meile? Miks me usume pimesi kõike, mida keegi meile televiisoris räägib ja ei sea seda infot kunagi kahtluse alla? Miks me avaldame nii suurt vastupanu neile, kes ei pea meedia edastatavat informatsiooni õigeks? Selles artiklis ei laskutud detailidesse, mis puudutavad väljamõeldud põhjuseid ja versioone terrorismist, sest seda teemat on juba puudutatud mitmetes teistes artiklites, kui soovite rohkem infot, siis see on neis artiklites olemas. 

Artiklile on lisatud ka video ajakirjanik Ben Swann`ilt, kes lahkab neid probleeme detailsemalt. [Truth Media, The origin of ISIS - Isise päritolu (video tõlkega)]




Allikas CE
Seotud CE Artiklid:


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Putin avalikustab G20 kohtumisel nelikümmend riiki, kes rahastavad ISIS-t. Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top