Google+ Suur massimigratsioonivastane miiting tulekul - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Wednesday, July 15, 2015

Suur massimigratsioonivastane miiting tulekul

Laupäeval, 18. juulil leiab Vabaduse väljakul aset suur üldrahvalik protestiaktsioon „Emad ja tütred Eestimaa eest, isad ja pojad kodude kaitsel. Ei pagulasmassidele!“
Üritus ja suur osa selle organiseerijatest on Facebooki grupist “EI PAGULASMASSIDELE”. Mitmed ürituse korraldajad kuulusid ka Vao külas käinud mootorratturite hulka. Protesti aitavad korraldada Eesti Rahva Ühtsuse partei juhatuse liikmed Kristiina Ojuland ning Silver Kuusik. Vabaerakonnast kuulub korraldajate meeskonda Emil Rutiku. Üritust toetab ka Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, kelle juhid võtavad koosolekul samuti sõna.
Protestimiitingu üks peakorraldaja Silver Kuusik ütles Uutele Uudistele, et eesmärk on anda hoogu üldrahvalikule massimigratsioonivastasele liikumisele, mille lõppeesmärgiks on viia asjad rahvahääletuseni. Rahvas peab saama öelda oma viimase sõna nii tähtsas küsimuses, nagu seda on erineva usulise ja kultuurilise taustaga immigrantide maaletoomine. Praegusel valitsusel puudub vastavate otsuste tegemiseks rahva mandaat. Kuusiku sõnul on oodata tuhandeid osavõtjaid, vaatamata sellele, et käes on suvi ja puhkuste aeg.
   * Fotol meenutus eelmisest migratsioonivastasest meeleavaldusest Toompeal 10.juunil

-uueduudised

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Suur massimigratsioonivastane miiting tulekul Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top