Google+ [FOTOD]Pagulaste vastane meeleavaldus vabaduse väljakul - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Saturday, July 18, 2015

[FOTOD]Pagulaste vastane meeleavaldus vabaduse väljakul


Tallinnas Vabaduse väljakul toimus täna meeleavaldus pealkirjaga „Emad ja tütred Eestimaa eest, isad ja pojad kodude kaitsel. EI MASSIIMMIGRATSIOONILE!", mille korraldaja Tanel Vainumäe sõnul protestitakse Eesti sotsiaalpoliitika vastu.
„Seisame meie kultuuri ja kodumaa säilimise, meie laste tuleviku ning inimväärsete palkade, pensionide ja sotsiaaltoetuste eest, olles illegaalse inimkaubanduse ja massiimmigratsiooni vastu,“ kirjutavad vabatahtlikud organiseerijad ürituse kutsel. Palutud oli kaasa võtta Eesti lipud, esineti kõnedega ja lauldi laule.

Üritusel osales ligikaudu 500 inimest.
Vabaduse samba esisele trepile oli üles seatud lava, mille ees on plakat kirjaga "Nõuame referendumit!".
Kohale tulnud inimestele jagati plakateid ning paar naisterahvast, keda saatsid kaks meest, kogusid pealtvaatajatelt massiimmigratsiooni vastu allkirju.
Rahvahulga kohal olid lipud ja plakatid, mis kutsusid üles uuest orjapõlvest loobuma. Arvukate Eesti lippude kõrval võis näha ka mitmeid EKRE, erakonna noortekogu Sinise Äratuse ja Rahva Ühtsuse Erakonna lippe.
Kõnepuldis käisid ürituse juht Neeme Lall, Emil Rutiku, Kristiina Ojuland (RÜE), Anti Poolamets (EKRE), riigikogu saadik Jaak Madison (EKRE), Malle Pärn ja paljud teised.
KUI SUL ON PILTE VIDEOSID ÜRITUSEST PALUN SAADA MULLE FACEBOOKI KIRI VÕI E-mailile : estoniananonymous@gmail.com
Aitäh!!
dd
...
dd
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: [FOTOD]Pagulaste vastane meeleavaldus vabaduse väljakul Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top