Google+ Pagulased ja enesetsensuur - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Sunday, June 21, 2015

Pagulased ja enesetsensuur





TÄHELEPANU !
Kui soovite teada, milline riik meil tegelikult on, ja kuhu me sallivuse kiirteel sammumas oleme, siis soovitan siiralt lugeda, laikida ja levitada/jagada allolevat, et teistegi inimeste silmad avaneksid.
------------------
Kommentaare ühelt inimeselt seoses ühiskonnas toimuva pagulaste poleemikaga:
,,Kuidagi kurb on näha, et ei osata midagi ära teha, ma ise olen hetkel kinni, sest mu elukaaslane ei poolda minu osalust, kuigi ta on tohutult nende pagulaste impordi vastu, kuid kardab pere pärast, me oleme paari lähedase kaudu kuulnud, et on olnud aktiivsemate inimeste puhul päris ränka repressiooni.
On saadetud neid sotsiaaltöö tädisid peale, kes on küsinud, et mis õhkkond valitseb kodus, miks vanemad tegelevad radikaalsete mõtete avaldamisega, kas lapsed kuulevad pealt samasugust kõnepruuki jne.
Paar tuttavat kutsuti isegi KAPOs vaibale. Aga jah, ma usun, et nad jäid konkreetselt kellelegi ette. Ilmselt väga vales kohas ja väga valele inimesele pidid ütlema väga valesid asju näkku''
----------------
Palun jagage seda, et sallivusest jutlustavate inimeste tegelik pale, ja see, millises suunas meie ühiskonda püütakse tüürida, saaks kõigile ilmsiks!
Relativismi diktatuurist on hoiatatud juba ammu. Nüüd on siis hirmutamise taktika ja poliitiliselt ,,ebakorrektsete'' vaadete eest tagakiusamine jõudnud euroopalikus vaimus ka meie maale.
Seiskem sellele vastu, rääkigem sellest avalikult ja valju häälega. Võimu kuritarvitajad ei karda midagi enam kui avalikustamist. Me peame olema julged ja seda selleks, et me tõepoolest ei leiaks end olukorrast, kus represseerimise kartuses igati elementaarseid ja normaalseid ning eluterveid vaateid poleks ühiskonnas võimalik enam muul moel esitada nagu ülaloleval pildil.


Allikas: Facebook
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Pagulased ja enesetsensuur Description: Rating: 5 Reviewed By: Kennet
Scroll to Top