Google+ LOE VAO KÜLA ELANIKE AVALDUS PAGULASTE VASTU! - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Tuesday, June 16, 2015

LOE VAO KÜLA ELANIKE AVALDUS PAGULASTE VASTU!




Vao külla tulevad külla bussitäite kaupa meile, Eestimaale, sattunud varjupaigataotlejad. Nad tunnevad end siin koduselt ja turvaliselt.
Neil on tasuta elamine, igakuine sissetulek ja palju vaba aega. Nad mängivad külatänaval ja muruplatsidel jalgpalli, astuvad koputamata tuppa ja küsivad kohalikelt elanikelt erinevates keeltes igasuguseid küsimusi. Nende lapsed armastavad mängida sõda ning ajavad teised külalapsed mänguväljakult minema.
Vao küla elanikud on häiritud, sest neile ei meeldi, kui väikeses külakeskuses elab umbkeelseid võõrast kultuuriruumist pärit inimesi sama palju kui põliselanikke. Vao küla inimesed ei mõista võõrkeelset juttu. Ametnikud ütlesid Vao inimestele, et nendega ei peagi arutama, kui palju pagulase staatuse soovijaid varjupaika mahutatakse. Algul pidi külla tulema 35 varjupaiga taotlejat, nüüd on neid üle 80. Keskmiselt elab üks uus varjupaika saabunu Vaos pool aastat.


Vao küla inimesed tahavad mõistvat suhtumist oma muredesse ja Eesti küla kultuuri au sees hoidmist. Vao ja ümbruskaudsete külade inimesed nõuavad, et maailma parimas külas asuvasse pagulaste varjupaika ei topitaks üle 35 inimese!
Vao küla elanike nimel Ulvi Mehiste




S

EA toimetaja S ARTIKLID

E-mail ➨ estoniananonymous@gmail.com

Ühine Meiega/Join Us ➨ Facebook

Telli Meie Video Kanal/Subscribe ➨ Youtube

Lehekülg/Website ➨ Estonian Anonymous

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: LOE VAO KÜLA ELANIKE AVALDUS PAGULASTE VASTU! Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top