Google+ Doktor S.A. Salli : ,,JAAPANI FUKUSHIMA Katastroofi Põhjustas HAARP'' - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Thursday, November 6, 2014

Doktor S.A. Salli : ,,JAAPANI FUKUSHIMA Katastroofi Põhjustas HAARP''



Doktor S.A. Salli : Fukushima katastroof tuumaelektrijaama reaktoris oli tingitud sõjalisest rünnakust Jaapanile kasutades geofüüsikalist super-relva HAARP . Seda kinnitab ka spektogramm ULF kohta (Üli Madala Sagedusega kiirgused). Radiatsioon on omandatud HAARP induktsiooni magnetomeetriga. HAARP edastamine algas 8. märtsil 2011. aastal ja kestis kuni 14. märtsini.

Aeg-sageduskiirguse spektrogramm registreeriti HAARP Induktsiooni Magnetomeetri poolt Jaapanis 11. märtsil 2011. aastal maavärina ajal mil oli katastroof Fukushima tuumareaktorites. Vertikaalne punane joon näitab hetke, mil maavärin tabas. Värvi heledus peegeldab kiirguse tugevust. Stabiilne kiirgus (radiatsioon 2,5 Hz) -maavärina sagedus resonans, näitab, et seda kiirgust tekitati.

Pole olemas loodusliku protsessi mis võiks põhjustada sellise stabiilse radiaktsiooni kiirguse väga stabiilsel sagedusel ja amplituudiga nagu näete pärast kella 10:00. ülal pildil. Looduslikud protsessid põhjustavad laiaribalisi kiirguseid.

See spektrogramm pärineb X-telje magnetomeetri andurist, mis mõõdab kiirguse põhja / lõuna suunda.  Ida / Lääs (Y) ja vertikaalne (Z) sensorid ei näita ebatavalist kiirgust.

Magnetomeeter mõõdab elektromagnetilisi häireid maa magnetväljas atmosfääri ülemistes kihtides. See ei ole nagu seismomeeter, mis mõõdab liikumisi maapinnal. Magnetomeeter ei mõõda seismilist aktiivsust vaid see mõõdab ja salvestab elektromagneetili sagedusi Maa atmosfääris. Magnetomeetrit saab kasutada varajase hoiatamise süsteemina, kuna see järgib virmaliste aktiivsust, mis eelneb HAARPi indutseeritud maavärinale või ilma muutmis esinemise järel.


Magnetomeeter




ВAir Väed ja USA merevägi andsid välja visuaalse pildi, mis põhjustas maavärina (suurusjärgus 9,0) Jaapanis 11. märts 2011, kell 05:46:23 UTC (koordineeritud maailmaaja aeg - universaalse koordineeritud aja järgi). Ülal olev pilt oli allalaaditud HAARP veebilehel (High Frequency Active Revontuli Research Program).

Seekord aja sageduse spektrogramm näitab, et sageduse sisu oli salvestatud HAARP Induktsiooni Magnetomeetriga. See instrument, mis loodi Tokyo Ülikoolis, mõõdab ajalisi muutusi geomagneetilistes valdkondades ULF (Üli-Madal sagedus) vahemikus 0-5 Hz geomagneetiliselt (magnetosfäär) maakeral. Märkused on lisatud pildile, et näidata, mis juhtus järgmisel päeval kui oli maavärin ja tsunami.



Kui te vaatate HAARP spektrogrammi, näete mil maavärin toimus (vertikaalne punane joon) ja mis juhtus enne ja pärast sündmust. Spektrogrammis, näete kiirgust konstantse sagedusega 2,5 Hz, mis on registreeritud magnetomeetriga.

Signaal 2,5 Hz - on märk, mis näitab, et maavärin oli indutseeritud. Diagrammis, see signaal registreeriti enne ja pärast maavärinat. 11. märts 2011 ajal signaal sagedusega 2,5 Hz viibis ja registreeriti 12:00 kuni umbes 10:00 hommikul - ehk 10 tunni jooksul.

Teame seda, et maavärin kestis vaid paar minutit. Miks oli signaal "allkiri" ehk maavärin (sagedus 2,5 Hz) ikka registreeritud 10 tundi hiljem hommikul 11. ​​märts 2011? ilmselt, kuna HAARP faasivõrega antenn oli edastamas signaali sagedusel 2,5 Hz ja see on see, mis põhjustas maavärina ja tsunami.

HAARP oli edastamas 2,5 Hz sagedust vahetult enne keskööd 8. märtsil 2011. aastal ja jätkas sageduse edastamist kogu päeva 9. märtsi 2011. ja 10. märtsil 2011. aastal.  2,5 Hz sageduses oli jätkuvalt eetris ja salvestatud magnetomeeter veel 10 tundi päeval mil Jaapanis oli 9.0 suurusjärgus maavärin.



Mis tähtsus on signaalil 2,5 Hz? Loomulik maavärina resonantssagedus  on 2.5 Hz. Teadlased, kes töötavad USA sõjaväes on avastasid selle süsteemi läbi rea antennide HAARP rajatisel Alaskas. HAARP enda graafikud näitavad, et nendel kolmel päeval maavärinad toimusid pidevalt. Teame, et see ei olnud põhjuseks.

HAARP magnetomeetri andmed tõestavad, et Jaapani maavärin polnud loomulik maavärin. See oli kunstlikult tekitatud. Need andmed näitavad meile, et sõjalise HAARPi paigaldus edastas signaale koos selle 2.5 sagedusega mis tekitaks mitte maavärina vaid suure maavärina.



Siin on eelmise päeva spektrogrammid : VAJUTA SIIA ( 15 pilti)

Need levialad üle kogu saare on selgitamatud juhul kui arvestada HAARP heitkoguseid. Sellised kogused ja seesuguse kitsa kontsentratsiooniga ei saa juhtuda loomulikult. Seega, nad on inimese poolt loodud ja ainuke asi mis  võiks seda luua on HAARP. Nii lihtne see ongi. Lisaks sellele on need levialad korrelatsioonis HAARP heitkogustega 100% kindlusega arvestades  kuumutatud plasmade objektiivide loomise latentsust. Leviala ei toimu koheselt. Võtab aega, et kütta ionosfäär üles ja sellega latentsust.

Аномалии в инфракрасном диапазоне
Nagu näha nendelt spektrogrammidelt  2,5 Hz sageduse edastamise algas 8. märtsil 2011. aastal ja kestis kuni märtsini 11. Seejärel jätkus see järgmise kolme päeva jooksul. Tõenäoliselt edastamine viidi läbi ujuva  HAARP platvormil nagu "Sea-Based X-Band Radar platvorm", mida saab liigutada kõikjal Vaikses ookeanis või Atlandi ookeanis-  merejõudude katte all nagu seda oli merejõudude alus AUG "Ronald Reagan ". Kus oli "Ronald Reagan" hommikul 11 ​​märts 2011? Vastavalt "Stars & Stripsile"  9. märts 2011 augustil oli suundumas Lõuna-Koreasse ,et osaleda õppustel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEOS HAARPi JA MAAVÄRINATE VAHEL ???

--------------------------------------------------------------------------

Peaaegu 100% korrelatsioon on HAARP sageduste ja võimsamate maavärinate vahel. Mitmed maavärinad s viimastel aastatel on peaaegu täpses korrelatsioonis HAARP ülekande-sagedustega.

Peaaegu kõik võimsaim maavärinad toimusid pärast 2-3 päeva HAARPi sagedusülekannet , nagu tõendas maavärin Jaapanis 11. märtsil 2011. aastal, mis tõi kaasa katastroofi Fukushima tuumareaktorites.


Lisaks HAARP sageduskanded on olnud siiamaani suure mõjuga. Näiteks, 14. jaanuar 2013 alustati sagedusel 2,1 Hz. Selle tulemusena on olnud mitmeid maavärinaid suurusjärgus 5 või kõrgem.


Üks super-relva HAARP  geofüüsikalisi omadusi  on, et seda ei ole võimalik peatada väliste vahenditega. See ei ole raket või õhusõiduk, mida saab alla tulistanud. Ja kuna HAARPi mõju on ülemaailmne, see on ehk suurim oht ​​globaalsele julgeolekule ajaloos. Peale selle kiirguse täisvõimsus võib põhjustada ettearvamatuid tagajärgi.


On tõenäoline, et kasv HAARP sageduse ülekannetes on selleks , et luua terrori õhkkonda ja hirmu  "lõpuaegade" konteksti/kavana, mis on kehtestatud ja massiliselt edendatud ülemaailmse "Võimu eliidi" poolt. Kes nad sellised on ? 
Maailma Valitsus : Artikkel 
Toimetus ja Tõlge : Estonian Anonymous
AITA JAGADA ( VASAKUL ON RIBA )
*********************************************************************************
JAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGAJAGA
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Doktor S.A. Salli : ,,JAAPANI FUKUSHIMA Katastroofi Põhjustas HAARP'' Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top