Google+ Naiselik eluvägi. - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Thursday, October 30, 2014

Naiselik eluvägi.



Kas olete märganud, et vahel on väga edukas mees, vahetades oma naiselukaaslast, kaotamas äkki kõike? Või vastupidi. Pealtnäha väga suur ebaõnnestuja lendab ühtäkki sotsiaalses pildis naise kõrvalühtäkki justkui pilvedesse?

Kas olete ka kunagi mõetisklenud, miks on ümberringi nii palju ilusaid, tarkasid, kuid üksikuid naisi?
Miks keerleb ühtede naiste ümber palju mehi, vaatamata nende eale ja välimusele, kuid teised jäävadki üksikuteks?
Miks säilib mõndadel perekonnas armastus aastaid, aga teistel on juba ammu suhted jahtunud?
Aga kas olete endalt küsinud, miks säilitavad ühed nooruse aastateks, teised aga vananevad kiiresti?
Miks tarka ja ilusat ning ka head koduperenaist hakkab ühtäkki tema mees petma?
Vastus nendele küsimustele on lihtne ja ka keeruline samaaegselt. Kogu lugu on energias. Energia valitseb Maamuna, tõmbab ligi ja ka hoiab enda ligi.

Naine on elujõu allikas siin Maamunal, ka tema on energiakogum, tänu millele suudab ta nagu magnetina tõmmata ligi mehi, võimalusi ja ka raha, kasulikke tutvusi ja mis peaasi - suudab seda kõike ka enda ligi hoida.
Võimalik, et tekib küsimusi. Ümberringi on nii palju energilisi naisolevusi, kes saavutavad märkimisväärset edu ühiskondlikus elus, kuid miks need naised on üksikud, õnnetud ja sageli ka "naistehaigustesse"haigestunud? Me ei räägi mitte tavalisest, vaid naisenergiast.

Loodus on naistele andnud piiramatus ulatuses suure energiahulgaga, kuid tänapäevaühiskonnas ei pürgigi enamus naisi sellele energiale ligipääsemisele. Maagid nimetavad seda "Naisparadoksiks" ja räägivad sellest, et säärane asjade kulg pole sugugi tavapärane.

Meie esivanemad tunnustasid tähtsaid eristusi meeste ja naiste vahel. Naised andsid sajandeid edasi saladusi, kuidas koguda, säilitada ja võimendada naisenergiat. See naine, kes valdas neid saladusi ja oskas kasutada oma energiaid, omas hiiglaslikku väge. Selle väe saavutamiseks tegelesid naised rituaalidega, mediteerisid, laskusid sügavatesse aruteludesse, kasutasid vanu rahvatarkusi, mis olid magiliseks koodiks suhtluses Loojate ja loodusjõududega.

Indias tegutsesid pühad koolid, pühakojad ja traditsioonid, kus hinnati väga sügavalt naisterahvaid. Need naiste poolt ja naiste jaoks loodud koolid olid asutatud otsesel teadmiste edastamisel naistelt naistele, põlvest põlve.
Pühade rituaalide abiga häälestsid naised end võimsaks valgustumiseks ja sisenemiseks hingelisse energiamaailma ja ja võimendasid seda helendust kõikidele elusolenditele. Seda kõike tehti selleks, et puhastada oma keha ja teadvus ja elada oma jõu ja naiseliku väega ühtses voolavuses.

Veelgi enam oskasid naised võimendada oma tunnetust sellise tasemeni, et suutsid tajuda inimeste energeetilisi kehasid, näha ette võimalikke haigestumisi, ajada laiali negatiivseid programmeeringuid.
Ravitsemine, see oli ka üks iidsetest aegadest pärit naise võime.
Kas te teate, et kui iidsed šamaanidläksid vaimsele rännakule, siis istutasid nad enda kõrvale just naisterahva. Ja see naisterahva rääkis hiljem, kus nad olid ja tema oli nende teejuhiks selles peenmaailmas.

Naised said stiihilist jõudu ja selle saavutamine oli naistele kerge. See stiihia ilmutas naistele oma tegelikkust, vesi - taju ja naiselikku pehmust, maa - arukust, tuli - kirge ja seksuaalsust, aga õhk - tarkuse läbimurdmisväge.
'
Näiteks kui naises on palju õhku ja tuld ning on veepuudus, siis näeme me enda ees sellist naist, keda ühiskond nimetab tavaliselt "mõrraks". Ta kõidab oma seksuaalsusega, hiilgava arukusega, kuid mõninga aja pärast lahkub mees tema juurest. Ta lihtsalt ei talu seda pinget, sest sellises naises pole vee pehmust. Aga nüüd kujutage ette, et vett on piisavalt, aga õhku napib. Selline naine on meestele väge kergelt saadav, kuid temas pole tervet naiselikkust. Tulemus - teda ei hinnata. Aga kui pole tuld... Arvake ise... Ta lihtalt polegi köitev.

Naine, kes on täitunud naisenergiast, on ühenduses enda olemusega, köidab kergelt ja ka hoiab enda külge mehi, armstust, harmooniat. Selline naine viib enda voolava väega edude laineharjale ka oma mehe. Selline naine kõidab mitte enese väljanägemise, vaid energiaga.
Mehed ihaldavad selliseid naisi, nad on meestele hädavajalikud. Nad tunnetavad neid alateadlikult ja on valmis tooma nende palge ette kogu maailma, kasvõi üheainsa öö eest sellise naisega. Nad tajuvad juba alateadlikult, et ka üksainus öö taolise naisega, võib muuta kogu nende elu.

Kuid peamine seisneb järgnevas: naine korrastab ja tervendab läheduse ajal mehe valguskeha. Just terve valguskeha võimaldab mehel tulemuslikult selles maailmas tegutseda. Just säärast omadust otsibki mees vankumatult ja kahtlematult kõigis naisterahvastes. Aga selleks, et omada seesugust võimalust, peab naise enda valguskeha olema tugev ja terve. Iidsetel aegadel naised just sellel otstarbel pidevalt eraldusid ühiskonnast, mediteerisid, arutlesid ja taastasid oma valguskeha.
Loomulikult, kui mehe valguskeha on kahjustunud, ei suuda ta teostada oma unistusi, ellu viia oma kavatsusi, teenida raha ja saavutada võimu. Saavutades valguskeha taastamist läbi seksi, ihaldavad mehed just selliseid naisi, kelles tunnetavad energeetilist täiuslikkust. Kui naine on aga energiast tühi, tema valguskeha on enesel kahjustunud, siis polegi enam tähtis, kas ta on noor, rikas või nägus, ta on tühi ja seetõttu mitte ükski mees ei taha teda. Nadlihtsalt ei märka ja ei tunneta temas naist.

Kui te seejuures ei tea, kuidas taastada oma energeetilist võimekust, siis te selle ka kaotate. Aeg, elupinged, töö võtavad naistelt energiat ja kolmekümne viiendaks või neljakümnendaks eluaastaks on paljud naised juba energiast tühjaks jäänud. Just selle pärast suunduvadki mehed uute allikate juurde, luues suhteid nooremate ja väekamate naistega. Tervis, õnn isiklikus elus ja naise heaolu sõltuvad tema enda energiast ja tema enese sisemisest olukorrast.
http://anonestonia.blogspot.com/2014/10/kas-olete-marganud-et-vahel-on-vaga.html
S

EA toimetaja S ARTIKLID

E-mail ➨ estoniananonymous@gmail.com

Ühine Meiega/Join Us ➨ Facebook

Telli Meie Video Kanal/Subscribe ➨ Youtube

Lehekülg/Website ➨ Estonian Anonymous

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Naiselik eluvägi. Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top