Google+ See 12-aastane tüdruk suri. Salasõnum, mille ta vanemad just avastasid on südantlõhestav. - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Tuesday, August 12, 2014

See 12-aastane tüdruk suri. Salasõnum, mille ta vanemad just avastasid on südantlõhestav.

Kui Athena Orchard oli kõigest 12-aastane, avastas ta oma peast muhu. Hiljem, jõulude ajal, ta minestas. Natuke aega hiljem, pärast tema õnnetust, diagnoositi tal luuvähk, mille ravimiseks tehti talle tugevat kemoteraapiat. Selle pisikese, New Parksis, Leicesteris sündinud tüdruku jaoks polnud elu kohe kindlasti mitte õiglane.
Kahjuks, ta suri. Ta oli olnud haige vaid mõned kuud, enne kui ta kaotas lahingu vähiga. Kuigi, ta ei lasknud enda mõttemaailma vähil hävitada.
Kui isa oli ta asju läbi vaatamas, tegi ta huvitava avastuse. Athena oli kirjutanud suure salasõnumi oma magamistoa peegli taha.
12-aastane Athena haigestus väga ootamatult…
died of cancer
Vaid mõned kuud hiljem, pärast tema surma avastasid vanemad salakirja tema peegli tagant.
died of cancer2
Nad ei teadnud kirja kohta varem midagi, sest peegel oli alati vastu seina toetanud.
died of cancer3
See on vaid jupike tema kirjast, mis ta peegli taha jättis. Tema sõnad on täis lootust, armastust ning tarkust. Keeruline on mitte nutma puhkeda, kui näete tema viimaseid mõtteid:
“Õnn sõltub meist endist. “Võib-olla pole see õnneliku lõpu kohta, võib-olla on see jutu enda kohta.“Elu mõtteks on elu mõte. “Tavalise ja ebatavalise vahe on see väike sõna. Õnn on suund, mitte sihtkoht. “Aitäh eksisteerimast. Ole õnnelik, ole vaba, usu, ole igavesti noor. “Sa tead mu nime, mitte mu lugu. “Te olete kuulnud seda, mida ma olen teinud kuid mitte seda, mida olen mõelnud. “Armastus on nagu klaas, näeb nii armas välja kuid seda on lihtne lõhkuda. “Armastus on harv, elu on kummaline, miski ei kesta, inimesed muutuvad. “Iga päev on eriline, seega võta sellest maksimum. Sind võib homme tabada surmav haigus, seega võta igast oma päevast kõik, mis võtta annab. “Elu on halb ainult siis, kui sina teed selle halvaks. “Kui kuskil on keegi, siis nad ei lase sul kaduda, olenemata sellest, kui keeruline situatsioon on. “Pidage meeles, elu on täis tõuse ja mõõnasid, need ei tähenda midagi. “Ma ootan, et armuksin kellessegi, kellele ma saaksin ennast avada. “Armastus pole see, kellega sa veedad oma tuleviku koos vaid see, kelleta sa ei saa elada. “Elu on mäng kõigile, kuid armastus on ainus auhind.”
Need on mõtted, mida paljud meist ei suuda säilitada ega järgida, siiski see haigestunud tüdruk suutis oma mõttemaailma säilitada. Jaga Athena uskumatuid mõtteid ka teistega; tal oli suurepärane ideoloogia, isegi oma viimastel elupäevadel. Vajuta “Jaga” nuppu allpool, et jagada Athena salasõnumit ka teistega.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: See 12-aastane tüdruk suri. Salasõnum, mille ta vanemad just avastasid on südantlõhestav. Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top