Google+ STOPP loomade elusalt keetmisele - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Thursday, November 28, 2013

STOPP loomade elusalt keetmisele

Olgu elus koer või mõni teine loom, keevas vees või kuumas ahjus, või tõrvikuga kasside põletamine, ei ole mitte ainult jõhkralt vale, ilma täiendava selgituseta on see piinamine.
"Põhjus", mis on antud loomade keetmiseks elusast peast on see, et nad lihtsalt "maitsevad paremini" nende keha on adrenaliinina andnud neile hirmu ja valu. "Maitse" ei ole kunagi vabanduseks kirjeldamatu julmusena, samuti ei ole kultuur vabanduseks.
Hiina on teinud palju edusamme, et saada esimeseks riigiks maailmas, kuid kogu lugupidamise juures, on selline kulinaarne meetod vastuvõetamatu. Hiinat ja Koread vaadeldakse edaspidi  kui mahajäänud rahvast enamus tsiviliseeritud maailmast (üks jalg 21. sajandis ja üks jalg primitiivses eas).
Iga loom pannakse keevasse vette või keedetuna, samal ajal kui loomad on veel elus, ükskõik millisel viisil on see ilmselt hirmunud, kujuteldamatu valu, meeleheide loomale, kes selles aeglaselt sureb
Loomad kes on toiduahelas tuleks vähemasti, antakse kõige humaansem surm võimalik.


Putting a live dog, or any animal, in boiling water, or a hot oven, or using a blow torch on cats, is not only blatantly wrong, without further explanation---but if one is necessary it is TORTURE.
The 'reason' that is given for cooking animals alive is that they simply "taste better" after their bodies are adrenaline-soaked with fear and pain. 'Taste' is never an excuse for unspeakable cruelty, nor is 'culture' an excuse.
China is making so many strides to become a first world country, but with all due respect, with this kind of accepted culinary method, China AND Korea will be looked upon as backward nations by the rest of the civilized world (one foot in the 21st century and one foot in a primitive age).
Any animal placed in boiling water or cooked, while still alive, in any manner is obviously terrified, in unimaginable pain, despair and doomed to a slow and lingering death.
Animals in the food chain should, at the very least, be given the most humane death possible.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 comments:

  1. Ilgelt tahaks et neid inimesi kes seda teevad , kes seda lubab teha ja kes seda söövad , koos nende perega samuti keedetakse.

    ReplyDelete

Item Reviewed: STOPP loomade elusalt keetmisele Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top