Google+ Kuidas Valgendad Oma Hambad naturaalselt - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Friday, November 29, 2013

Kuidas Valgendad Oma Hambad naturaalselt

Jah, see on tõsi. Kollane pulber, määrib (peaaegu) kõike millega kokku puudutab , on sellegipoolest salajane koostisosa mis annab teile säravamad valged hambad 
 Eile ma juhtusin nägema  Examiner.comis artiklit "kuidas valgendada oma hambad turvaliselt kurkumiiniga" ja kuna kurkum on üks mu kõigi aegade lemmik kulinaaria olin intrigeeritud. Teame juba, et kollajuur on superstaar jahutamaks põletiku ja et kaitsta aju vananemise eest, samuti on võimas antiseptiline ja antibakteriaalne agent, nii et ma ei pane imeks et see taim midagi muud teeks imekombel. 


Kui kõrvale põigata siis kollajuurel on ka teisi omadusi ka iluvaldkonnas, ja võib võtta suu kaudu või lokaalselt kui maskina näole ning see aitab vinne , poore nahas alandada ning seda kasutavad India pruutpaarid enne oma pulmapäeva just sel põhjusel.

Igatahes, kasutades umbes pool tl kuivatatud orgaanilist kurkumi pulbrit ja veidi vett lisada tuli sellest pasta, proovisin siis järgi. Sa pead olema väga ettevaatlik, sest et kui see saab kontakti millegagi mis ei ole su suus siis saab see kollaseks (sealhulgas hambahari). Aga nagu sa juba  võid arvata, see toimib nagu ime hammastele.

Kurkum oleks ka suurepärane suuhügieenile, mitte ainult hammaste valgendamiseks, sest see on tugev põletikuvastane, mis on hea igemetele - kuna 90% inimestest, kes on vanemad kui 30 on põevad igeme haigust, ja see on ka tugev antimikroobne, seega tapab see kõik need halvad mikroobid mis põhjustavad hambakaariest ja igemete haigusi (ja kindlasti võtta oma vitamiin K2).

KUIDAS : kasutada 1/2 tl kuivatatud orgaanilist kurkumi juurt (lahtiselt igas tervislikus toidupoes), lisada veel veidi vett tehes sellest õhukese pasta. Ma kasutan väikest - tõeliselt väikest - tassi et seda kasutad. Hõõru seda hambaharja harjastes  (mis muutuvad kollaseks) ja harja nagu tavaliselt. Nautige!
Loe rohkem




Estonian Anonymous
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Kuidas Valgendad Oma Hambad naturaalselt Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top