Google+ Mcdonalds pidi lahkuma Boliiviast ?? - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Thursday, September 12, 2013

Mcdonalds pidi lahkuma Boliiviast ??


Pärast 14 aastat kestnud kohalolekut riigis, ning vaatamata kõigile olemasolevatele kampaaniatele ja omades võrgustiku, mcdonalds oli sunnitud sulgema kaheksa restorani, mis jäid avatuks kolmes suuremas linnas: La Paz, Cochabamba ja Santa Cruz de la Sierra.

Tegemist on esimese Ladina-Ameerika riigiga, mis jääb ilma McDonald'sist ja esimene riik maailmas, kus ettevõtte on tegevuse lõpetanud, sest külastajate arv on nii väike.

Mõju loomingulistelt ja turundus müügijuhtidelt on olnud nii tugev, et dokumentaalfilm
class="hps">filmitud pealkirjaga  "Miks McDonald'si läks pankrotti Boliivias", kus nad püüavad kuidagi selgitada põhjusi, miks Boliivialased ikkagi eelistavad pirukaid hamburgeritele.

Kultuuriline tagasilükkamine

Dokumentaalfilm sisaldab intervjuusid kokade, sotsioloogide, toitumisspetsialistide, haridustöötajate, ajaloolaste jne, kui on olemas üldine kokkulepe: eemaldumine ei ole hamburgerite ega maitse pärast. .Tagasilükkamine on Boliivia mõtetes ja mentaliteedes . Kõik viitab sellele, et "kiirtoit" on sõna otseses mõttes vastupidine Boliivia kontseptsioonile sellest, et kuidas valmistada sööki.

Boliivias selleks, et
toit oleks hea siis see eeldab lisaks maitsele, ja  hooldusele, hügieenile ka, palju ettevalmistusaega. See on see, kuidas tarbija hindab kvaliteeti, sellest mis kõhtu läheb, ja kui palju kulub aega , et söök valmiks. Kiirtoit ei ole nendele inimstele.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Mcdonalds pidi lahkuma Boliiviast ?? Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top