Google+ II maailmasõja kangelane , kes elas läbi NELI lennuőnnetust on tähistamas 70 aastat kestnud abielu - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Friday, September 6, 2013

II maailmasõja kangelane , kes elas läbi NELI lennuőnnetust on tähistamas 70 aastat kestnud abielu


Jim and Betty Stafford celebrate their platinum wedding anniversary and said 'love got them through' the war
Jim ja Betty Stafford on tähistamas oma plaatina pulma-aastapäeva ja ütlevad, et " armastus saatis neid läbi "sõja.

Lendur, kes elas läbi neli lennuőnnetust II. maailmasõja ajal on täna tähistamas 70 aastat kestnud abielu. 
RAF pommitaja navigaator Jim Stafford , hetkel 96aastane , ütles - ''see mõte ,et  koju oma naise Betty(95 aastane) juurde jõuda ,et hoidis teda minemast ohtlikutesse missioonidesse.


Proua Stafford : " Armastus viis meid sellest läbi . "


Lendur liitus kui veeblina 1940 aastal , just kuu pärast sõja puhkemist 1939 .

Ta elas üle neli lennu õnnetust läbi Lähis-Ida ja Lõuna-Aafrika ajal mil toimus kuueaastane konflikt samuti veel üks, vahetult enne lahkumist lennuväest 1946.
 


 Hüdraulika rike põhjustas ühe kokkupõrke , teised kolm olid tingitud rataste puudumisest maandumisel

Ei härra Stafford ega tema meeskond saanud õnneks tõsiselt vigastada.Viienda õnnetuse puhul, mis juhtus pärast sõja lõppu : Hr Stafford ütles : " Me olime Cumberlandi kohal meile ja öeldi, et me lendaks Põhja-Iirimaale ja tagasi kui osa õppusest." Aga kui me tulime tagasi öeldi meile , et minge tagasi teistpidi ." Me olime juba koju jõudmas , kui meil sai bensiin otsa ja toimus kokkupõrge maaga . "Mr Stafford oli RAFi hooldusmeees,  Kendis, kus ta kohtus oma naisega juures Welling Gospeli Kabelis 1942 .Proua Stafford , kes nüüd elab koos oma abikaasa juures hooldekodus Felixstowe , ütles: " 
Siis me nägime üksteist esimest korda korralikult , ja ma arvan, et meile mõlemale üsna meeldis, mida me nägime . "Paar abiellus 1943 , kui hr Stafford veenis oma ülemusi, et need talle annaksid kaks nädalat puhkust.Pärast sõda kolisid nad Felisxstowe'ni ja Mr Stafford töötas õpetajana ja oli ka metodistis jutlustaja , kuni 90nda eluaastani .Proua Stafford töötas Favor Parkeris ja Felixstowe Sadamas ja raudtee-ettevõttes,  enne kui toetas Jimi jutlustamisi üle Suffolki klaveri solistina. .Neil on poeg , Malcolm , ja tütar Veronica , samuti ka kuus lapselast ja üks lapselapselaps .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: II maailmasõja kangelane , kes elas läbi NELI lennuőnnetust on tähistamas 70 aastat kestnud abielu Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top