Google+ Kuidas ehitada ise päikeseenergia paneel purkidest - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Wednesday, July 10, 2013

Kuidas ehitada ise päikeseenergia paneel purkidest


Kui sul on üks pool majast päikese poolel, võite ära kasutada tasuta päikesesoojust PRK solaarkuumendus pnaeeliga, mis kasutab vanu sooda kanne et koguda ja viia päikese energia majja.



How to Build a Solar Heating Panel with Soda Cans

Mõnikord on vähetehnoloogilised päikeseenergia seadmed  palju paremad kui kõrg tehnoloogia viimase sõna omad mida kasutate kodus, sest nad on palju odavamad teha, kuid kestavad ka palju kauem, ennem kui üldse vaja mingit hooldust või remonti

And even better, they can be built in part from repurposed or recycled components, which is something you don’t see very often in new solar devices.
Ja isegi veel parem, neid saab ehitada taaskasutatud materjalidest, mis on miski mida sa uutes päikese paneelide seadmetes väga ei näe.


Double-glazed glass or polycarbonate panels make up the front of the device, allowing the sun’s rays to enter it while restricting heat loss to the outside air, and the box is also insulated for more efficiency.
Topeltklaasist või polükarbonaadist paneelid moodustavad seadme esikülje, võimaldades päikesekiirtel siseneda piirates samal ajal soojuskadu välisõhu kaudu ja kast on ka isoleeritud et oleks suuremat tõhusust.

Kui päikese kätte panna, õhk , mis on seal sees, hakkab kuumendama, ja sama ajal see jõuab selle kasti tipu ja sealt otse teisaldatakse majja.

For more control over the system, small fans and thermostats can be added, so that warm air enters the house only after the temperature reaches a desired range, and installing adjustable air registers at the outlet lets the system appear almost invisible from inside the living space.
  Et saada rohkem kontrolli süsteemi üle, saab lisada termostaate, nii et soe õhk siseneb majja ainult siis, kui temperatuur saavutab soovitud tulemuse ja paigaldades reguleeritava dõhu registrid väljalaskeava juurde, võimaldab süsteemil  olla peaaegu nähtamatu eluruumides.
Ülevaate ja täielik allalaaditavad plaanid selle kohta ( päikese ruumi küttekeha) PRK, vt Greg Pop-Kas päikese energia koguja - . Greg’s Pop-Can Solar Space Heating Collector.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Kuidas ehitada ise päikeseenergia paneel purkidest Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top