Google+ Lastekaitse Seadus - Mõtleme Taas [Tallinna TV] - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Wednesday, November 5, 2014

Lastekaitse Seadus - Mõtleme Taas [Tallinna TV]

Mõtleme taas.


,

Seekordses saates oli jututeemaks uus lastekaitse seadus ja sellega seonduv. Paljastus ka kooseluseaduse varjatud külg. Nimelt see, et perekonna mõistet enam ei eksisteerigi. Uue lastekaitse seaduse vastuvõtmisega hakkaks meie riigis vohama tõeline lastekaubandus, kus lapsed on lihtsalt kaup. Kauba vahendajateks saaksid lastekaitse- ja sotsiaal töötajad, kellele antakse kõik õigused, kuid kes ei peaks kandma mingitki vastutust oma tegevuse eest. Puudub õigus ka koguda materjali nende tegevuse suhtes, sest see on konfidentsiaalne ja selle avaldamine on karistatav.

Eelmainitud seadus on juba praegu riigikogus mitmendal lugemisel, kuid Eesti ühiskonnani jõuab vaid massiline propaganda, et lastel on kodus halb. Sellest, mis tegelikult toimub ja mida teha kavatsetakse inimestele ei räägita. Eeskujuks võetakse teisi riike, kuid kas see on siiski see eeskuju mida tuleks järgida?

Saatejuht Andres Raid ja tema külalised Allan ja Nadja räägivad väga avameelselt sellest, mis meie ühiskonnas ja riigikogus toimub. Tuuakse näiteid ka välismaailmast ja isiklikkudest elukogemustest. Seda kõike selleks, et avada meie inimeste silmad. Kuigi saatekülalised on avaldanud vastuargumente selle seaduse suhtes riigikogule, on kõik nende ettepanekud tagasi lükatud. Valitsus üritab neid seadusi tasahaaval ühiskonda sulandada, ilma et inimesed selles suhtes midagi teha saaksid või isegi sellest midagi teaksid. Tundub, et meie valitsus üritab jõuda meie rahvuse hävinguni , kaotades ära kõik meie põhimõtted ja tõekspidamised ning asendades need hoopis vastupidisega. Selgub, et heteropaaridel ei olegi enam mingeid õigusi.


Tekib küsimus, kuhu me niimoodi jõuame? Milline kaos hakkab meie elanikkonda laastama? Ja loomulikult, mis saab meie lastest ?

Veronika

Anna Hääl Petitsioonile :
VAJUTA SIIA
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Lastekaitse Seadus - Mõtleme Taas [Tallinna TV] Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top