Google+ Testid sisaldavad viirust? - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Tuesday, April 14, 2020

Testid sisaldavad viirust?






Siin videos hoiatatakse, et koroonat levitatakse testide kaudu: 
Neile, kes ei oska vene keelt, tegin transkripti:
Tere sõbrad, teiega on Ruslan. Aeg on peatada maailmas toimuv seadusetus. Satanistid teostavad genotsiidi, nad tapavad inimesi.
Nn koroonaviirus töötati välja laboris, aluseks võeti viirus, mis elab nahkhiirtes. See viirus ei levi inimeselt inimesele. See viirus sisestatakse inimesele testimise ajal, testi kaudu. Umbes 15-20% testidest on nakatatud. Nakatamine toimub momendil, kui testimisel surutakse nakatatud tampooniga kõrs umbes 5 cm sügavale ninaneelu ja seda vastu limaskesta krutitakse (kuna testimise tampoon on eelnevalt nakatatud, näitab test tampoonis olevat viirust, aga mitte seda, kas inimene on nakatunud või mitte). Neil on vaja statistikat, mis näitab, et nakatunuid on 15-20%. Seetõttu ärge laske teha mingisuguseid teste.
Nad valisid spetsiaalselt talvelt kevadele ülemineku ajavahemiku, mis on iga-aastase grippi haigestumise kõrgperiood. Antud grippi saadab kõige hirmsam psüühiline rünnak, mis tekitab inimeses hirmu ja selle tõttu hakkab inimene tundma haiguse ilminguid – füüsiline keha reageerib inimese peenkehale, sest psüühika on peenkeha, see on hing. Seetõttu hakkavad inimesed ennast tundma halvasti, lähevad annavad analüüsid/testid ja 15-20% neist saavad nakatatud testide kaudu – nad nakatati testimise ajal. See viirus ei levi õhus piisknakkuse teel nagu suvaline muu gripp. Pange tähele, et võimudest pole haigestunud peaaegu keegi. Meil Moldaavias testiti võimureid eralaborites. Miks neid ei testita nende testidega, milledega testitakse tavalisi inimesi.
Luksemburgi laboris teostati Inglismaal kasutatavate tavakodanike testide analüüsid, mis näitasid, et analüüsid olid selle koroonaviirusega nakatunud. Kas te arvate, et nii toimub see ainult Inglismaal ja mujal toimub nakatumine teistmoodi? Loomulikult on kõik testid nakatatud. Ma palun kõiki, kel on võimalus kasutada laborit, võtta testid ja viia läbi nende testide testimine ja avaldada ametlikult tulemused võimudele ja ennekõike kõigile inimestele, et teil ei saaks suud sulgeda ja siis saab koheselt selgeks, miks sellest viirusest sai epideemia. Kellele on see vajalik?
On info, et päev enne koroonaviiruse epideemia tunnustamist tapeti epideemia eest vastutav ÜRO direktor. Ma palun kõiki mittemüüdavaid maailma teenistujaid ja ohvitsere, kes teenivad kodumaad ja oma rahvast, viia läbi uurimine ja leida need, kes alustasid seda inimsusevastast genotsiidi. See on kõige hullem rünnak inimkonna vastu. Inimesed suletakse garantiini selleks, et neil poleks võimalik teada saada, et see viirus ei levi inimeselt inimesele ja istutati telerite ja arvutiekraanide taha, et etendada kaheosalist näitemängu. See on vaja peatada.

Nüüd on hakanud ka välja tulem artiklid mis väidavad, et järsku saab viirus uuesti välja tulla:
Delfi 1 

Artikkel: Metro.co
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Testid sisaldavad viirust? Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top