Google+ Taas on kätte jõudnud aeg, kui Eesti rahvas tuleb ühendada! - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Thursday, January 19, 2017

Taas on kätte jõudnud aeg, kui Eesti rahvas tuleb ühendada!



Kallis Eesti rahvas, kes sa oled like'nud Estonian Anonymous facebooki lehte!

  Pöördun teie poole läbi Estonian Anonymous algatuse, kuna eeldan, et siia on kokku tulnud inimesed kes on huvitatud riiklikul tasandil asjade praeguse liikumissuuna muutmisest.

Eelkõige ajendas mind seda üleskutset kirjutama Helen Sildna, kes oma facebooki postituses uhkeldas, kuidas me varsti disainimeeskonna abil rukkilillepurusest rahvusromantikast lahti saame. Ja siis ta tuli, see lärakas, otse kui süljeklimp näkku igale Eesti-meelsele inimesele.

Olen üks paljudest kes leiab, et vastvalminud kuid juba haisev Eestit iseloomustama või esindama pidav junn, ei ole ainult totter, mitte mõistetav, naeruväärne ja mida  kõike muud, vaid ka rünnak Eesti vabariigi traditsioonide ja meie unikaalse pärandi suunas.

Mind näiteks huvitab kuidas see 200 000€ raisati?
Miks ei küsitud suure avaliku arvamust?
Miks oli vaja tervele ettevõtmisele külge haakida Eesti rahvast lõhestav agenda?

Selle kõige valguses võib arutleda, et mida see rändrahn siis õigupoolest tähendama peaks?
Rändrahn rändab, pagulane ka rändab
Rändrahn on Eestis, pagulane on Eestis
Rändrahn ei lähe siit kuhugi...
Rändrahn kui katkise marxistliku ideoloogia ja poliitilise korrektsuse propaganda. Võibolla seda üritab riik varjatult müüa ja inimestele peale suruda- Võib ju proovida, aga mina ei osta.


2017 tõotab tulla pöörane aasta, otsustamise aasta: Kas võtame kõike mida organisatsioonide kõrged liidrid ütlevad absoluutse tõena ja seisame samade olukordade ees 5-10 aasta pärast nagu praegu on näha eelkõige Rootsis ja Saksamaal.

Või valime ise oma tee. Pühime korruptsiooni ja poliitilise korrektsuse riigikogu saalidest välja. Veendume selles, et eelkõige kantakse hoolt Eesti inimeste heaolu eest. Vabariigi sellisel kujul säilimise eest, et iga eestlane saaks tunda uhkust enda riigi üle. Tunda soojust südames, kui ta enda kodumaast räägib. Vaid nii saame olla kindel, et hümni lauljad selle sõnu ka tegelikult usuvad:
"Ei leia mina iial teal
see suure, laia ilma peal,
mis mul nii armas oleks ka,
kui sa, mu isamaa!"

  Teeme sellest Eesti nokia! Sellest, et Eestis on eestlastel hea elada. Sellest, et eestlane tõuseb üles juhtide vastu ikka ja jälle, kui on näha, et riigi masinaga sohu kihutatakse! Sellest, et eestlane hoolib oma isamaast ja rahvuskaaslastest piisavalt, et vajadusel selle tarvis midagi ka ette võtta!

Hetkel seisab inimkond suurte muudatuste lävel.  Praeguste tegude, või halvemal juhul, tegemata jätmistega otsustatakse millises suunas ühiskond edasi liigub.

Olen kuulnud siit ja sealt, et eestlased on väga usinad teinetest aitama erinevatel interneti võistlustel. Aitame nüüdki üksteist ja laseme oma e-häälel kõlada.
Täna on teil võimalus näidata oma Eesti-meelsust ja rahulolematust "uue eesti korra"  märgi vastu kodust lahkumata.

Salvesta oma arvutisse kena pilt kunstniku Pol Ledent maalingust "Sinised rukkililled"
(kui see pilt ei meeldi pane mõni muu).
Ja muuda see seitsmeks päevaks oma ajutiseks profiili pildiks.
Kui oled sellega ühele poole saanud, like ja jaga seda postitust.
Muudame oma fb messengeri ja kommentaariumid rukkilillepuruseks rahvusromantikaks!


Võttes osa sellest väiksest üleskutsest näitame välja oma pahameelt väga tsiviliseeritult. Küll aga loodan, et  tulevikus, kui on kätte jõudnud aeg mil on korda saadetud sellised sigadused, et oma rahulolematuse väljendamiseks arvutitoolilt püsti tõusta tuleb ja Toompeale protestima minema peab, seisame seal tuhandetes. Mitte ei kakle ega mürgelda nagu loomastunud inimesed, vaid laulame isamaalisi laule seni, kuni riigihärrad meid ka kuulevad!

Tooks siinkohal välja ka natuke statistikat Estonian Anonymous facebooki lehel läbi viidud küsitluse kohta, milles võrreldi traditsioonilist Eesti rukkilille ja kõnealust tippdisaini:
Praeguseks on küsitlus jõudnud rohkem kui 60 000 inimeseni.
Neist ~1200 ehk 2% on võtnud vaevaks enda eelistus üles märkida.
Ligi 99%-lise ülekaaluga on rahvas valinud traditsioonilise märgi.
Rahvas on pea ükshäälselt oma eelistust kinnitanud. Saab ainult loota, et osavõtlike inimeste suhe selle postituse nägijate ja kaasalööjate seas oleks kõvasti suurem kui 2%.


Kätte on jõudnud aeg, kui inimesed mitte ainult Eestis, vaid üle maailma peavad ühinema ja astuma vastu meedia ajupesule ja korporatiivse maailma poliitikale,  mille ainueesmärgiks on koguda raha ja mõjuvõimu selle algatajatele!

Tuhande miiline teekond algab üheainsa sammuga!
S

EA toimetaja S ARTIKLID

E-mail ➨ estoniananonymous@gmail.com

Ühine Meiega/Join Us ➨ Facebook

Telli Meie Video Kanal/Subscribe ➨ Youtube

Lehekülg/Website ➨ Estonian Anonymous

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Taas on kätte jõudnud aeg, kui Eesti rahvas tuleb ühendada! Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top