Google+ Hillary aeg on läbi! Wikileaks väljastas salajased Hillary ja Goldman Sachsi kirjad - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Saturday, October 15, 2016

Hillary aeg on läbi! Wikileaks väljastas salajased Hillary ja Goldman Sachsi kirjad


Ohhhh Hillary isn't going to like this one bit! Wikileaks just released the transcripts from her paid speeches at Goldman Sachs that she has been keeping secret for this entire election cycle. 
Ohhhh Hillary ei meeldi see karvavõrdki! Wikileaks väljastas kirjad,  tema Goldman Sachs makstud kõned , mis ta on hoidnud saladuses kogu selle valimiste tsükli aja.
Liberals who are opposed to big banks, particularly those who supported Bernie Sanders, are not going to be too happy with what she said about regulations and Wall Street. She very well may have just lost the votes of all those Bernie supporter, and with that, the election.  
Liberaalid, kes on suurte pankade vastu, eriti need, kes toetasid Bernie Sandersit, ei ole õnnelikud sellega, mida ta ütles määruste ja Wall Streeti kohta. Ta on ilmselt lihtsalt kaotanud nüüd kõik Bernie toetajate hääled ning koos sellega ka valimised.

Hillary teeb seda mida pankurid käsivad. 
Read the leaked email here... 
Wikileaksi kirjad 
Allikas : siit
Siit
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Hillary aeg on läbi! Wikileaks väljastas salajased Hillary ja Goldman Sachsi kirjad Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top