Google+ Välismaalasele rahvusvahelise kaitse andmise seadused - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Monday, August 3, 2015

Välismaalasele rahvusvahelise kaitse andmise seadused

Riigiteataja

Konventsiooniga liitudes võttis Eesti endale kohustuse pakkuda rahvusvahelist kaitset inimestele, kes rassi, usu, rahvuse, sotsiaalsesse rühma kuulumise või poliitiliste veendumuste pärast põhjendatult tagakiusamist kartes Eesti riigilt kaitset otsivad. Enamus eestlastest ei soovi pagulasi siia, ehk me võiksime kõik koos neid suurema vaevata ise tagakiusama hakata. EV seaduse järgi ei tohi sel juhul pagulasi Eesti tuua!
Uudiste küsitlustes osalenud 80% eestlastest ei soovi pagulasi Eesti riiki. Sellisel juhul peaks arvestama tagakiusamisega ning mitte varjupaika pakkuma. Vähemalt mina saan sellest nii aru. Milleks tulla riiki, kus sind samuti ei soovita kõikide nende punktide tõttu.Integreerimine on võimalik ainult sarnase kultuuri ja rassiga rahvustel, samuti on see sama mõte ka kirjas Riigiteataja seadustes. 

Imelik on see, et väga palju on paragrahve välismaalase tagakiusamisest aga mina ei suuda leida seaduseid, mida teha ministriga kes kiusab tervet riiki taga. 
Kindlasti uurin välja Eesti rahva tagakiusamise seaduse karistuse. 
Riigireetmise eest saab eluaegse vanglakaristuse, see vast oleks kõige parem karistus Taavi Rõivasele ja Hanno Pehvkutrile. 
Istuda terve oma elu ja mõelda selle peale, kuidas nad hävitada meid tahtsid. 

Lisaks on Riigiteatajas ilusti kirjas, et kui pagulane avalikku korda rikub siis on alust ta oma päritolumaale tagasi saata. Millal siis need kutid, kes Vao külas elavad saadetakse tagasi? Mõtlen siinkohal just neid kes osalesid peksmises kolmel korral, kui kiirabi majutuskeskusesse saadeti ja see härra kes arvas, et võiks Tallinnas naisi ahistada. Kas sellel viimasel oli üldse õigus majutuskeskusest lahkuda, selleks peab ka osadel seal olema Politsei- ja Piirivalve ameti nõusolek, mille rikkumise tulemusena saab saata pagulase tagasi oma riiki.
MIKS KRIMINAALID VEEL EESTIS? HOIAME ENDA EESTIT JA LASEME NAD SIIT VÄLJA SAATA!



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Välismaalasele rahvusvahelise kaitse andmise seadused Description: Rating: 5 Reviewed By: Jaanika
Scroll to Top