Google+ 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga? - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Wednesday, September 11, 2013

9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?


iam 00024441t 300x208 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?31. augustil andis USA raadiosaatele “Coast to Coast AM” intervjuu Kevin Robert Ryan, kes on kaastoimetaja väljaandes 9/11 Uuringute Teataja ja turvasertifikaate väljastava ettevõtte Underwriters Laboratories vilepuhuja. Ta on osalenud paljude 9/11-teemaliste raamatute ja teaduslike artiklite kirjutamisel. Ryan on raamatu “Another Nineteen: Investigating Legitimate 9/11 Suspects“ (Teised üheksateist. Uurides 9/11 ametlikke kahtlusaluseid) autor.

2001. aasta 11. septembri terrorirünnakud (9/11) olid rünnakute seeria Ameerika Ühendriikide vastu. Ametliku versiooni järgi kaaperdasid 19 Al Qaeda terroristi mitu reisilennukit, millest kahega rünnati New Yorgis asuva Maailma Kaubanduskeskuse (World Trade Center – WTC) kaksiktorne ja ühega Pentagoni. Neljas lennuk, mis pidi lendama Valgesse Majja, võeti reisijate poolt üle ning terroristide plaan hävitada Valge Maja ebaõnnestus, ehkki lennuk kukkus alla ja pardalolijad hukkusid. 11. septembri rünnakutes hukkus kokku 2996 inimest – 19 kaaperdajat ja 2977 ohvrit. Ent sündmustes on nii palju lahtisi niidiotsi ja seletamatuid tõsiasju, et ametlik versioon ei veena enam ja sellele, mis tegelikult juhtus, otsitakse tänini vastuseid.

Miks sa 9/11 sündmusi uurima hakkasid?
Katastroofi toimumise ajal olin keemialabori juhataja Underwiters Laboratoriesis (UL). Ettevõtte direktor avaldas mulle tõsiasja, et 1960-ndatel viisid nad läbi tulekindlusteste materjalidele, mida kasutati seitsmekümnendatel ehitatud WTC tornides. WTC inseneri-konstruktori John Skillingu sõnul oleks ehitised pidanud tulele vastu pidama, kuna sertifitseeritud teraskonstruktsioonid taluvad intensiivset tulekahju mitu tundi. Terast testiti 1100 kraadi Celsiuse juures ja tüüpiline kontori põleng toimub umbes 650-kraadise tulekuumusega. Temperatuur ei saanud tõusta ka madala põlemistemperatuuriga lennukikütuse tõttu, mis põleb ära mõne minuti jooksul. Siinkohal tekib vastuolu, sest üks tornidest hävis täielikult ainult 56 minutiga ja WTC-7, mida ei tabanud ükski lennuk, varises üllataval kombel samuti kokku.
WTC 7 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?
WTC-7

Terve katastroofile järgneva aasta küsitlesin inimesi UL-is, et leida põhjendusi sellele, mis tegelikult juhtus. Mul paluti ära oodata riikliku standardite ja tehnoloogiainstituudi (NIST) tulemused. Aruannet vaadates nägin, et uurimuses oli ignoreeritud füüsikalisi teste, mida minu ettevõte oli aidanud läbi viia. Kirjutasin valitsusele, kuid selle tulemusena mind vallandati, sest mind võeti kui vilepuhujat, kes oli infot lekitanud.

Kuidas USA tollane kaitseminister Donald Rumsfeld on seotud nende sündmusega?
Donald Rumsfeld ja USA endine asepresident Dick Cheney olid kaks tähtsat tegelast selles juhtumis, sest neil olid ideaalsed positsioonid kaksiktornide rünnaku korraldamiseks. Nad võinuks lausa ise olla Osama bin Laden ja Khalid Sheikh Mohammed. Rumsfeld tegi enne 2001. aasta algust mitmeid avaldusi, et mitte miski ei muutu, kui ei tule järgmist Pearl Harbourit – see oli ka uue kaitsestrateegia projekti nimi. Kahtlane asjaolu on veel see, et Rumsfeld jäi kadunuks 30 minutit enne rünnakuid ja teda oli võimatu sel ajal kätte saada. Ka Cheney käitumine oli kahtlane. USA tollase transpordiministri Norman Mineta sõnul andis Cheney sõjaväele käsu olla ooterežiimil, kui lennuk lähenes Pentagonile.
Donald Rumsfeld 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?
USA kaitseminister 2001–2006 Donald Rumsfeld

Kas arvad, et kaksiktornid hävitati kontrollitud lõhkamistega?
Absoluutselt, sest me räägime siin sadade ühenduste katkemisest – kõik keevitused ja poldid – ja seda sekundite jooksul üheaegselt, et need tornid nii kokku kukuks. Videotes ja fotodel näeme ülikiireid suitsupahvakuid, mis hoone akendest välja lahvatavad, ja mitte ainult varisemistsoonis, vaid ka 30 korrust allpool. On palju inimesi, kes tunnistavad plahvatusi ja valgussähvatusi, mis viitab sellele, et hooned hävitasid lõhkelaengud. Tekib küsimus, kes need sinna paigaldas?
WTC lõhkelaengud 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?

Kuidas on FBI endine juht Louis Freeh seotud 11. septembri sündmustega?
FBI tollane juht Louis Freeh ja luure keskagentuuri (CIA) juht George Tenet juhtisid agentuure, mis samaaegselt võimendasid terroriohtu, kuid ei teinud midagi selleks, et seda katastroofi ära hoida. Paljud asitõendid näitavad, et Louis Freeh tegi koostööd inimestega, keda peeti terroristideks. Ali Mohamed, kes treenis Al Qaeda juhte nagu bin Laden ja Ayman al-Zawahiri, oli FBI informaator ning USA eriüksuste seersant. Ta vahistati, kuid tema üle ei peetud kohut – tundub, et teda kaitstakse.
Freeh oli väga lähedane Saudi Araabia printsi Bandariga, kes töötab nüüd Saudi luureagentuuris, kuid enne seda oli ta Saudi Araabia saatkonna esindaja USA-s. Prints Bandaril olid salajased sidekanalid nagu ka CIA juhil George Tenetil. Nad peaksid olema kaks kahtlusalust nende 19 hulgas.
WTC 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?

Kes on selle kõige taga?
Arvan, et enamik USA-s elavaid inimesi on nõus sellega, et Süüria ründamine, mis on osa terrorivastasest sõjast, ei ole USA tegelikes huvides. Meil on kaelas 17 triljoni suurune võlg ja me oleme moraalses pankrotis oma valitsuse tegude tõttu. Mulle tundub, et meie president ja mõned inimesed nagu Tenet ja Freeh võivad töötada teiste riikide heaks. California ülikooli professor ja tuntud ajaloolane Peter Dale Scott on võtnud kasutusele termini the overworld, mis on riikidevaheline rikkuritest poliitikute rühm.
Lõppude lõpuks tahetakse kontrollida Euraasiat. Sinna kuulub seitse riiki, mis on rikkad nafta ja teiste maavarade poolest ning nende vallutamise abil suudetaks kontrollida tervet maailma. Erukindralist senaator Wesley Clark luges 2007. aastal televisioonis avalikult ette dokumendi, mille oli saanud Donald Rumsfeldi juhitud kaitseministeeriumist ja milles kirjeldatakse demokraatia levitamise strateegiaid. “Me vallutame seitse riiki viie aasta jooksul – Iraagi, Süüria, Liibanoni, Liibüa, Somaalia, Sudaani ja Iraani,“ luges Clark ette. Loe selle kohta lähemalt siit.
Senaator Wesley Clark 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?
Wesley Clark

Arvan, et korporatsioonidega seotud valitsuse liikmed jahivad võimu, mida saab rikkuse kaudu. Lähis-Ida ja Euraasia kontrollimine peaks olema piisav põhjus false flag operatsioonide korraldamiseks.

Mida sa tead terrorismivastase programmi juhist Richard Clarke’ist?
20 aastat tagasi kirjutas tuntud ajakirjanik Bill Moyers varivalitsusest, viidates jätkuvalitsuse programmile, mida rahastas Reagani valitsus ja mille mõte oli leida potentsiaalseid valitsuse esindajaid, kes moodustaks asendusvalitsuse kriisiajastutel – tol ajahetkel Venemaa potentsiaalse rünnaku tagajärjel, kuid 1998. aastal kohandati see ümber USA pinnal toimuva terrorirünnaku stsenaariumi järgi.
Richard Clarke, terrorismivastase võitluse juht aastail 1992–2001, kuulus sellesse väiksesse asendusvalitsuse gruppi. Temale lisandusid Dick Cheney, Donald Ramsfeld, George H. W. Bush ja endine CIA juht James Woolsey. Need mehed harjutasid USA valitsuse ülevõtmist, kuni toimus 9/11, mis aktiveeris jätkuvalitsuse programmi. Probleem on selles, et isegi kongresmenid ei tea nende plaane ja seda, mida see täpsemalt tähendab.
Richard Clark 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?
Richard Clark

Richard Clark töötas aastaid kõrvuti inimestega, kes on 9/11 kahtlusalused ja sinna kuulub ka Araabia Ühendemiraatide kuninglik perekond. Nad olid tihedalt seotud George H. W. Bushi grupiga, sest kuninglikule perekonnale ja grupile kuulus Bank of Credit and Commerce International (BCCI). BCCI oli aga terroriste rahastav ühendus, milles Richard Clarke esindas USA-d, olles ise terrorismivastase võitluse juht. Isegi 9/11 komisjon ütles, et lennuki kaaperdajaid rahastas Araabia Ühendemiraadid ja kõik kaaperdajad reisisid Ameerikasse Araabia Ühendemiraatidest. Kaks lennuki kaaperdajat üürisid Saudi agendilt ja FBI informaatorilt Abdussattar Shaikhilt korterit aasta enne traagilist sündmust. 9/11 komisjon tahtis teda küsitleda, kuid Shaikhi advokaat keelas tal ütlusi anda ning aasta hiljem agendi juurdlus lõpetati.

Mida tegi riiklik lennuamet (FAA) 2001. aasta 9. septembri hommikul?
FAA ja militaargrupp NORAD olid kaks üksust, kelle vaheline kommunikatsiooniviga põhjustas 9/11 komisjoni andmetel riigi õhukaitsesüsteemi totaalse põrumise. Just nendel kahel tunnil, kella 8 ja 10 vahel hommikul, jäid ära kõik protseduurid, mida tavaliselt tehakse. Rääkisin sellest kahe inimesega FAA-st, Ben Slineyga, kes oli riiklike operatsioonide juht ja kaaperdamise ajal infot koordineerinud Michael A. Canavaniga.
Sliney oli esimest päeva tööl FAA-s. Tal oli lennujuhtimise kogemus, aga ta oli olnud Wall Streetil finantseerijate advokaat 1980–90-ndatel. Hoolimata sellest, et ta sai teate esimest kaaperdamisest 8.15 hommikul ja palve kutsuda sõjaväelist abi, Sliney keeldus sellest. Kõik see läheb vastuollu tavapäraste protseduurireeglitega FAA ja NORAD-i vahel ning seda ei saanud põhjustada ebakompetentsus. Kommunikatsioonivea võis põhjustada ka tol hommikul tehtud sõjaväeline terrorirünnakute imiteerimise harjutus, mille käigus paisati valesid radariandmeid reageerimisüksuste ekraanidele.

Mida sa arvad lennuki tekitatud kahjust Pentagonile?
Ametlike allikate järgi sööstis Boeing 757 600 meetri kõrguselt absurdse kiirusega 805 km/h (sellist kiirust ei ole võimalik pöörde pealt ja nii madalal saavutada) Pentagoni esimese korruse sektsiooni. Seda sektorit oli eelnevalt plaanis renoveerida ja ehitustegevust juhtis Peter Janoson, kes oli Donald Rumsfeldi lähedane äripartner. Nende ettevõte palgati seal koristustöid tegema, samuti kaksiktornide õnnetuspaigas. Usun, et nad võisid ära koristada lõhkeainete jäägid, sest ma ei usu, et Boeing 757 tekitas hoone seina nii väikse augu. See võis olla ka mõni väiksem lennuk või rakett.
Pentagon 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?

On olemas revolutsioonilisi lennutehnoloogiaid, mis avalikustati just samal ajal – Vialls 2001 ja USAF 98. Tegu on kaugjuhtimistehnoloogiatega, millega saab kontrollida lennukeid väga täpselt, kui need on kaaperdatud. Ekspertide sõnul võinuks lennukid suunata otse ovaalkabinetti, kui seda oleks tahetud. Ent samas, Pentagoni õhuruum on väga hoolikalt kaitstud ala.

Terrorismi ekspert Brian Michael Jenkins on öelnud: „Terrorism on teater.“ Kuidas sa seda kommenteerid?
Jenkins töötas aseesimehena turvafirmas Kroll Associates, mis kavandas WTC-le turvasüsteemid pärast 1993. aasta WTC pommitamist. Tema ja ta äripartner L. Paul Bremer söötsid rahvale ette terrorismiteemat, luues suures osas müüdi Al Qaeda terroriohust, mis ehitati üles ja kohandati Venemaa rünnakuohu teemadel.

Kuidas võis olla Iisrael 9/11-ga seotud?
WTC sündmuspaiga lähedal tabati Iisraeli luureühenduse Mossadi võidurõõmsad liikmed, kes vahistati ja keda hoiti ülekuulamisel 73 päeva. Ei ole üllatav, kui Iisrael oli asjaga seotud, arvestades kasu, mida nad sündmusest said. Usun, et peaksime ikkagi keskenduma inimestele, kes reaalselt sündmuse võimalikuks tegid. USA kaitseministeeriumi asevälisministril Paul Wolfowitzil ja sekretäri nõunikul Douglas J. Feithil olid mõlemal sidemed Iisraeliga. Meil on vaja kindlaks teha, kas nad võisid Iisraeli rünnakutes esindada.
Arvan, et peame sellesse kõigesse suhtuma avatud meeltega. Iisrael on Ameerika kaitse all ja tihti tundub, et meie sõjavägi töötab nende heaks. Need küsimused on kõik õigustatud ja me peaksime rohkem uurima, kas Mossadi agentuur oli sündmusega seotud ja mida nad täpsemalt tegid, et 9/11 oleks edukas.
Mossad 300x216 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga?

Me ei jõua rääkida kõikidest kahtlusalustest, kes said kasu 9/11 rünnakutest, kuid osa neist mängis olulist rolli Vietnami sõjas, kus USA sai häbiväärse kaotuse. Kes need olid?
Inimesed, kes olid positsioonidel, et 9/11 toimuks, olid endised eriüksuslased, spetsialistid ja Vietnami sõja veteranid. Ka Dick Cheney ja Donald Rumsfeld töötasid Valges Majas sel ajal. Ian Bremmer, Richard Clark ja Paul Wolfowitz töötasid samuti sel ajal valitsuses, juhtides Vietnami sõda ja kaitstes Nixonit. Häbiväärne kaotus piinas nende hinge, Vietnami sõda võis olla seeme Iraagi sõjaks, sest paljud inimesed võisid emotsioonidest juhituna algatada uue sõja, otsides võimalust olla jälle kangelased. Arvan, et mängitakse verist ja ohvriterohket mängu, kus on oma huvid mängus paljudel, ent kannatajaks jäävad tsiviilisikud.

Kuula saadet (algab 38:50) siit.
Kevin Ryani kodulehekülg

Fotod: Robert Clark— INSTITUTE; erichufschmid.net, 911research.wtc7.net, 4.bp.blogspot.com, i.imgur.com, aljazeera.com, i1.ytimg.com, abcnews.go.com, 3.bp.blogspot.com, ic.pics.livejournal.com

Toimetas Laur Raudsoo


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: 9/11 tõelised kahtlusalused: kes võisid olla rünnakute taga? Description: Rating: 5 Reviewed By: EstonianAnonymous
Scroll to Top